Helado.be
Image default
Particuliere dienstverlening

Bij deze tattooshop in Turnhout kan je terecht voor al je piercings en tattoos

The White Rabbit Tattoo is dé tattooshop in Turnhout voor al je piercings en tattoos. Deze professionals hebben passie voor hun vak en ze zijn gespecialiseerd in verschillende stijlen. Daarnaast zijn ze gecertificeerd voor het aanbrengen van permanente make-up. Deze experts bespreken de mogelijkheden voor jou ontwerp of idee graag. Zij weten immers wat het mooiste resultaat oplevert qua grootte, stijl of plaatsing.

Een prachtige tattoo van deze specialisten

Een tattoo kan een bijzondere manier zijn om jezelf, een geliefde of een herinnering te eren. Betekenisvolle tattoos zijn natuurlijk altijd mooi, maar je kunt ook gewoon iets laten zetten dat je mooi vindt. Deze tattooshop in Turnhout helpt je graag met advies om het beste resultaat te bereiken. Van plaatsing en grootte tot nazorg, zij doen er alles aan om jou een bijzonder kunstwerk te geven dat bij je past en waar je nog lang van kunt genieten. Deze experts zijn bedreven in uiteenlopende stijlen, van teksten tot Old School of tribal.

Voor piercings of permanente make-up kun je ook bij deze studio terecht

Bij deze uitstekende tattoostudio kun je ook terecht voor piercings of permanente make-up. Deze specialisten werken hygiënisch en zetten vakkundig verschillende piercings in je navel, tong of ergens anders. Je ontvangt uiteraard informatie over de verzorging van je nieuwe aanwinst om de genezing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Bij deze experts kun je ook je wenkbrauwen of andere make-up laten tatoeëren zodat je er altijd opgemaakt uitziet. Deze artiesten zijn namelijk gecertificeerd voor het zetten van permanente make-up.

Neem contact op en maak een afspraak bij deze professionals

Voor piercings, tattoos en permanente make-up ga je naar The White Rabbit Tattoo. Deze tattooshop in Turnhout helpt je graag om jouw idee te realiseren. Laat een betekenisvolle tattoo of een stoere piercing zetten in deze hygiënische, professionele studio. Plan een afspraak in door contact op te nemen met de artiesten.