Helado.be
Image default
Particuliere dienstverlening

Bestel een prachtige spiegel met kader

Een stijlvolle spiegel met kader staat goed in elk interieur, toch? Bij interesse raden we u aan om het atelier van Quadro, gevestigd in Aarschot, een keer te bezoeken. Zij hebben een breed aanbod aan spiegels met kaders beschikbaar in verschillende stijlen. Kies voor een van de standaard afmetingen of laat een spiegel met kader op maat maken voor een feilloos creatief ontwerp. Heeft u misschien een ander soort opbergsysteem in gedachten? Ook dan kunt u terecht bij deze rasechte professionals in het vak. Lees verder en ontdek zelf welke projecten u met een gerust hart aan hen kunt overlaten.

Welke inlijsting of opbergsysteem kiest u?

Bij Quadro, een bedrijf met een eigen atelier in Aarschot, is elk bedrijf of elke particulier welkom voor een prachtige spiegel met kader. Verscheidene kunstliefhebbers, kleine ondernemingen en grote bedrijven gingen u voor en gingen een samenwerking aan. Natuurlijk hebben ze ook andere items van topkwaliteit voor u beschikbaar. Denk bijvoorbeeld aan mooie ontwerpen met glaswerk, standaardlijsten, montages voor fotomateriaal, inlijstingen op maat van uw wensen, ophangsystemen en losse spiegels voor in uw interieur. Laat gerust uw wensen weten aan het team, zij gaan graag aan de slag met een spiegel met kader en dergelijke.   

Breng snel een bezoek aan het atelier van het bedrijf

Bent u toevallig nog op zoek naar een creatief cadeau? Verras een dierbare met een cadeaubon van het bedrijf. Wilt u graag de mogelijkheden van een spiegel met kader verkennen? Breng dan gerust eens een bezoek aan het atelier van Quadro voor meer informatie. Wilt u liever eerst bepaalde vragen stellen een de professionals? Ook dat kan! Gebruik het online contactformulier of bel ze even op wanneer het u past. Zij komen zo snel mogelijk bij u terug met een antwoord op al uw vragen over kaders, spiegels en andere inlijstingen. 

https://www.quadro.be/