Helado.be
Image default
Banen en opleidingen

Vertaler ( m/v )

Vertaler ( m/v )

Als koploper van het peloton ken we dat ons hit niet louter te abstineren is aan het aanstekelijke enthousiasme van onze spitten, maar ook aan onze zienswijze op ondernemen. Net deze zienswijze, die door al onze medewerkers meegevoeld wordt, vervaardiging dat de d’ieteren-groep functioneert als een dynamische, verantwoordelijke, integere en commercieel succesvolle samenleving waar het grappig werken is.

Als je dus, net als wij, vindt dat respect, ondernemingszin, klantvriendelijkheid, loyaliteit, professionele ingesteldheid, een open geestverschijning en leadership essentiële begrippen zijn, dan hebben we mekaar zo goed als beschermd één en ander te vertellen…

Functieomschrijving interesse voor de automobielwereld, een talenknobbel en nog een vlotte pen ook? hierbinnen de menigte information & product communication van het ministerie research marketing & activiteit werk je als vertaler mee aan het opstellen van allerhande productcommunicatie voor de merken van d’ieteren.

Taken

Je staat grotendeels in voor de vertaling van bescheiden en informatie. Zo draag je bij tot een kwaliteitsvolle inwonende en externe communicatie. Je geel taaladvies aan verscheidene andere departementen. Je herleest en corrigeert teksten om er bescheiden van te maken die zowel op technisch vlak als qua taalgebruik juist zijn.

Profiel je genoot een hogere talenopleiding. Je beheert je het nederlands volmaakt en beschikt over een uitstekende vertaalkennis van het duits en engels. Een goede weten van het taal is buitenshuis meer een troef. Je hebt een uitgesproken affiniteit met de automobielsector. Een eerste werkervaring als vertaler in een technische omlijning is veilig een troef. Je kan overweg met de vertaalsoftware trados. Je hebt oog voor detail, bent creatief en hebt een kritische houding.

Vereisten master ( licentiaat ; academie of hoger onderricht lange type )

Aanbod je hebt de plaats om jezelf professioneel te ontplooien in een dynamische omtrek met een familiale bedrijfssfeer.

Je hebt de kans om deel uit te vervaardiging van een groeiende automobielgroep met een sterk productaanbod in de fascinerende aardkorst van automobiliteit.

Een waaier aan opleidingen wordt ter vergunning opperen om je kennis en skills overigens te kunnen ontwikkelen en verbeteren. Het betreft een deeltijdse functie ( 50 % ) die niet zal worden uitgebreid naar een voltijdse relatie.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/een-vertaler.html