• Uglyxmas

  Reacties uitgeschakeld voor Uglyxmas
  juli 24, 2019 /  Bedrijven
  Helado

  De kerstvakantie zijn de momenten dat je weer even echt tijd voor elkaar hebt. Buiten het kerstdiner op eerste of tweede kerstdag met de familie zijn er nog genoeg momenten om thuis met je partner en kinderen het gezellig en knus te maken. Aan het kerstdiner met familie draag je natuurlijk feestelijke kleding. Thuis op de bank kan je lekker in joggingbroek en een bijpassend trui. Natuurlijk wil je voor die dagen misschien wel een leuke heren of dames kersttrui aanschaffen.

   

  Waar koop je leuke of van die vrolijke kersttruien voor heel het gezin?

   

  Je ziet ze overal voorbij komen. Van die mooie echt sfeervolle kersttruien voor jong en oud. Maar waar haal je die dan? Kijk gewoon eens op internet en ga op zoek naar een kersttrui online. Het grote voordeel is dat je niet door de kou, regen of sneeuw naar een reguliere winkel moet. Daarnaast hoef je ook niet in een drukke bomvolle winkel te gaan zoeken naar de perfect passende trui met een kerstthema erop. Bovendien is het dan nog maar de vraag of deze nog voorradig is. Ga je een kersttrui online kopen, dan kun je direct zien of deze nog leverbaar is. Uiteraard is het grote voordeel dat je het kan doen wanneer jij dat wil op ieder moment van de dag. Misschien wel als je lekker op de bank zit onder een fleece plaid met een lekkere mok warme chocolademelk bij de hand.

   

  Een lekkere warme kersttrui voor nog meer sfeer

   

  Een warme heren, kinder of dames kersttrui geeft nog meer sfeer in huis met de kerstdagen. Daarnaast is het ook nog eens een leuke cadeautip. Weet je niet goed wat je aan een vriend je broer of je tante moet geven? Met een vrolijke kersttrui maak je echt iedereen blij. Deze kan je ook hele gemakkelijk via internet bestellen. Als je een geschikte kersttrui online hebt gevonden kun je deze kopen en netjes laten inpakken. Mocht er niet de mogelijkheid zijn om de trui in te laten pakken. Dan kun je deze natuurlijk zelf in een hele mooie feestelijke verpakking inpakken.

  Voor meer info : https://www.uglyxmas.nl/

  Tags: ,

 • pas de structuur van jouw tekst aan

  Reacties uitgeschakeld voor pas de structuur van jouw tekst aan
  juni 19, 2019 /  Bedrijven
  Helado

  Pas de structuur van jouw tekst aan

  Pas als je al deze zaken op orde hebt, kun je gaan kijken naar de structuur van een tekst. Begin hier niet aan tijdens het schrijven, maar kijk hier op het allerlaatst naar. Tijdens dit gedeelte van teksten redigeren kijk je als het ware naar de volgorde van de tekst. Staat alle informatie op de juiste plek? Is alles verteld wat je wil vertellen? Je kunt in dit gedeelte overbodige woorden en zinnen schrappen of nog dingen verplaatsen. Doe je dit al tijdens het schrijven, dan kan het zijn dat je dingen gaat vergeten. Dit is een van de meest voorkomende fouten, dus zorg ervoor dat je dit vermijdt.

  Teksten laten schrijven behoeft vertrouwen

  Teksten laten schrijven. Het lijkt er soms op alsof je jouw kindje uit handen geeft. Een ander is immers verantwoordelijk voor al jouw content. Ondanks dat je het overlaat aan een professional, kan jij wel mee bepalen hoe jouw teksten eruit komen te zien. Het is daarom belangrijk dat je goed voor ogen hebt wat jij met jouw teksten wilt bereiken en welke informatie erin moet komen te staan.

   

  Teksten laten schrijven die gericht zijn op de doelgroep

  Er zijn veel professionals door wie jij teksten laten schrijven kan. Zo kun je ervoor kiezen om jouw persberichten door iemand anders te laten schrijven, maar ook jaarverslagen, rapporten en webteksten. Welke tekst je ook uit handen geeft, de informatie die erin staat moet overeenkomen met wat jij de lezer wilt vertellen. Voordat je de teksten laat schrijven door een professional, moet je daarom goed overleggen welke informatie erin komt te staan.

   

  Ga altijd het gesprek aan

  Er bestaan verschillende tekstbureaus waar jij terecht kunt als jij zelf geen tijd hebt om alle teksten te schrijven. Deze verschillen soms van aanpak en kwaliteit. Het is daarom goed om eerst te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn wanneer jij teksten laten schrijven wilt door een professional. Zodra jij de juiste tekstschrijver hebt gevonden, dan is het van belang dat jij met deze schrijver om de tafel gaat zitten om de plannen te bespreken.

  Voor meer info : https://www.textmakelaar.nl/

  Tags: ,

 • transport en distributie

  Reacties uitgeschakeld voor transport en distributie
  mei 16, 2019 /  Bedrijven
  Helado

  De transportwereld is een erg snel groeiende markt. Er worden immers steeds meer bestellingen gedaan en om dit bij te houden is een goed distributiecentrum essentieel! Maar het juiste centrum vinden kan nog wel eens een tegenvaller zijn door de hoeveelheid bedrijven die dit proberen te doen. Maar wij zijn hier om uw keuze makkelijk te maken. Met behulp van VDP.eu kan uw logistieke klus in een handomdraai geklaard worden. Met onze gigantische vloot aan vrachtwagens en onze specialisatie in two man deliveries kunnen wij razendsnel overal in de Benelux uw bezorging leveren. Daarbij zijn onze distributiecentra op twee tactische plaatsen neer gezet, dicht bij de snelweg en toch zijn ze in staat overal snel te zijn. Dat maakt het voor zowel u als ons een stuk makkelijker. Door de GPS en boordcomputers die aan boord zijn van onze trucks krijgt u ook nog eens een heel realistisch beeld van waar uw bezorging is en hoe lang u nog moet wachten totdat hij binnen is.

  Het vinden van de juiste transportbedrijven belgie kan lastig zijn, u heeft immers wensen en niet ieder bedrijf kan die wensen even goed benaderen. Maar VPD is daar anders in. Wij maken namelijk samen met u afspraken door middel van onderhandelingen over hoe en wat met uw pakket. Als jouw doos helemaal is ingepakt en de verzendlabel op de doos plakt kan het verdere transport gaan beginnen. Meestal zal jouw pakketje gebracht worden naar een vliegveld of een haven zodat het hier in de Benelux terecht kan komen. Eenmaal het in de Benelux is aangekomen na al die dagen reizen zal jouw pakket gebracht worden naar een pakhuis. Dan is het nog maar heel even wachten voor het pakket bij jou aan de deur gebracht wordt. Mocht u nog vragen of onduidelijkheden heeft raad ik u aan contact met ons op te nemen!

  Voor meer info : https://www.vpd.eu

  Tags: ,

 • Wat je gaat doen als Trainingsacteur

  Reacties uitgeschakeld voor Wat je gaat doen als Trainingsacteur
  april 24, 2019 /  Bedrijven
  Helado

  Als Trainingsacteur is het aan jou om zo exact mogelijk een echt slachtoffer met verwondingen en pijn na te bootsen voor een zo realistisch mogelijke sfeer bij een calamiteit. Jij weet een ongeval perfect te ensceneren en je kunt zelf je verwondingen grimeren. Op acteergebied weet jij zeer realistisch de volgende letsels uit te beelden:

  • Bewusteloosheid
  • Hartklachten
  • Shocktoestand
  • Paniekaanval
  • En vele andere letsels

  Je gaat dit toepassen in trainingen voor organisaties zoals Defensie, waterschappen, Rijkswaterstaat en ProRail. Maar ook voor hulpverleningsdiensten zoals Brandweer, Politie, Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio (GHOR) en gemeenten.

  Over Grip5

  Goed opgeleide- en adequate, gemotiveerde medewerkers maken het verschil. Om hulpverleningsdiensten en andere bedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen, is Grip5 graag de rots in de branding voor deze bedrijven. Als bedrijven in hun mensen – en daarmee in de veiligheid van de samenleving – willen investeren, dan staat Grip5 graag voor hen klaar met trainingsacteurs en Trainingsacteur. Ook wij investeren in nieuwe technologieën en leermiddelen en zetten de persoonlijke ontwikkeling van ónze mensen ook centraal. Zo blijven wij een kwalitatief goede organisatie die transparant is en maatwerk levert.

  Bij Grip5 gaan we altijd tussen de perfecte match tussen opdrachtgever en opdrachtnemer. Het is onze taak om bedrijven die willen trainen voor onfortuinlijke situaties de juiste mensen hiervoor aan te leveren. Daarnaast staat centraal dat wij Trainingsacteur en trauma-acteurs zoals jij goede opdrachten kunnen bieden (tijdelijk of vast).

  Solliciteer direct

  Wil jij graag dat Grip5 voor jou gaat bemiddelen, zodat jij aan de slag kunt bij diverse opdrachtgevers als professioneel Trainingsacteur? Solliciteer dan snel bij ons door contact met ons op te nemen. Als jij voldoet aan onze eisen – of bereid bent hieraan te gaan voldoen – dan verwelkomen wij jou graag als professional bij ons team. We helpen jou graag aan opdrachten en onze opdrachtgevers aan mensen zoals jij!

  Voor meer info : https://grip5.com
 • huisje in Spanje

  Reacties uitgeschakeld voor huisje in Spanje
  april 2, 2019 /  Bedrijven
  Helado

  U heeft zich vast wel eens afgevraagd: ‘’waar vind ik een huis te koop Spanje?’’ en ook al is dit een enorm grote vraag, het is niet een vraag die niet te beantwoorden is. Het enige wat u echt nodig heeft is een goede makelaar. En gelukkig voor u heeft checkpablo die! En een beetje inkijk krijgen hoe dit wereldje werkt is ook zo gedaan! Want dankzij hulp van onze deskundigen kunt u gemakkelijk beginnen aan het vinden van het ideale huis.

  Nu hoor ik u denken, allemaal leuk en aardig maar wat gaat dat allemaal kosten? En ook dat zal u verrassend tegenvallen. Want u kunt voor een fractie van wat u voor uw huidige huis heeft betaald al een mooi huisje aan de kust bij spanje kopen. En als u het huis als vakantie huisje doet, kunt u het natuurlijk ook makkelijk verhuren! Bedenkt u zich maar hoe veel mensen er op zoek zijn naar een goedkoop huisje in Spanje. Als u uw huis goedkoop er op zet, zal u zien dat in de zomer uw inbox vol zult lopen met mailtjes van mensen die meer dan geïnteresseerd zijn in uw persoonlijke huisje!

  En mocht u uw huisje in spanje toch zat zijn, dan kunt u altijd kijken naar de optie om het verkoop huis spanje. Dit is bijna net zo gemakkelijk als het kopen van uw huis, het enige wat hier anders zal zijn is dat u nu een koper moet vinden! En wederom kan checkpablo u hier mee helpen. Het enige wat u hoeft te doen is wederom simpelweg contact op te nemen met één van onze medewerkers. Het zou het makkelijkst zijn als u direct contact opneemt met de makelaar waar u het huis bij heeft gekocht. Maar als u hiertoe niet in staat bent of dit gewoon niet wilt kunt u ons altijd gewoon als bedrijf benaderen door een mail te sturen of te bellen naar onze service balie.

  Voor meer info : https://www.checkpablo.com/

  Tags: ,

 • groene warmte

  Reacties uitgeschakeld voor groene warmte
  maart 11, 2019 /  Bedrijven
  Helado

  Nederlanders is een kenniseconomie. Wij lopen voor op heel veel punten in vergelijken met andere landen. Maar wij lopen nog steeds achter betreft duurzaamheid. Het grootste punt waar Nederland nog steeds op vooruit kan is verwarming. Veel huizen in ons kleine landje lopen nog op gas energie. Dit is het makkelijkst om te verkrijgen en verzorgen toch relatief goede energie. Enige nadeel, het is niet goed voor het milieu. Helemaal niet goed zelfs, en omdat wij voorlopen op zo veel punten zou het misschien wel eens tijd worden dat we hier ook op voor gingen lopen.

  Maar wat kunt u nou doen om minder gas te gebruiken? Er zijn een paar dingen die u kunt doen. Wat wij het meeste aanraden is de warmtepomp van techneco! Dit is een alternatief dat het beste is voor u, uw portemonnee, en het milieu. De bekendste vorm van warmtepompen is de beste hybride warmtepomp, waar een extra pomp wordt gebruikt om warmte vanuit de buitenlucht gebruikt wordt. Dit is één van de beste opties om uw huis groener, schoner en zuiniger te maken.

  De aankoop van een warmte pomp kan gezien worden als een dure investering, maar dit hoeft helemaal niet het verhaal te zijn. U kunt zelfs een subsidie vragen op de aankoop van uw pomp. Maar, als u dit wilt doen moet u voordat de pomp is geïnstalleerd. Anders kan uw overheid moeilijk doen. Als u hier vragen over heeft kunt u uiteraard altijd contact op nemen. Maar wij raden u aan om ook contact op nemen met de overheid waar u in verblijft. Zij weten immers meer over subsidies die zij zelf weggeven.

  Mocht u andere vragen hebben of bent u nieuwsgierig hoe veel u kunt besparen? Doe dan snel onze besparing test op onze website en doe wat onderzoek naar uw eigen gasverbruik. Het zal u waarschijnlijk verbazen hoe veel u kunt besparen!

  Voor meer info : https://techneco.nl/

  Tags: ,

 • De beste letselschade advocaat in Gouda

  Reacties uitgeschakeld voor De beste letselschade advocaat in Gouda
  januari 17, 2019 /  Bedrijven
  Helado

  Bent u op zoek naar een ervaren letselschade advocaat in de omgeving van Gouda die u kan helpen bij lastige juridische vraagstukken die alles te maken hebben met letselschade of de gevolgen hiervan? Dan bent u hiervoor bij ons kantoor aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het oplossen van alle mogelijke letselschades en hebben een uitgebreid team voor u klaarstaan die alles weet van deze lastige zaken. Op het moment dat u een letselschade advocaat in Gouda in moet schakelen, staat u hier waarschijnlijk niet om te springen. Een letselschade advocaat in Gouda schakel je namelijk niet zomaar in, dit doe je alleen op het moment dat er iets ergs met je gebeurd is en dat je de schade die jou is toegebracht wil verhalen. Echter vergeten heel veel mensen dat er bij het claimen van de schade bij de tegenpartij meer bij komt kijken dan alleen het indienen van een claim en dit is nou juist waar een letselschade advocaat in Gouda u bij kunt helpen. We zullen even een opsomming geven van de zaken waar een letselschade advocaat in Gouda u bij kan helpen en waar u waarschijnlijk zelf niet uit was gekomen als u dit zelf had willen oplossen. Als eerste moet de tegenpartij aansprakelijk worden gesteld voor de schade die zij bij u hebben veroorzaakt. Of dit nou lichamelijke of geestelijke schade is, dat maakt niet uit. De schade moet worden verhaald en een letselschade advocaat in Gouda zal een claim opstellen die moet worden ingediend bij de tegenpartij. Daarnaast moet er worden onderhandeld met de tegenpartij en de verzekeringsmaatschappij over de in te brengen claim en wat zij maximaal bereikt zijn om uit te keren aan u, in verband met het ongeluk en de toegebrachte schade op lichamelijke of mentale wijze. Meer informatie over een letselschade advocaat in de omgeving van Gouda vindt u op onze website.  Voor meer info :
 • Voorbeelden van serres bekijken?

  Reacties uitgeschakeld voor Voorbeelden van serres bekijken?
  november 26, 2018 /  Bedrijven
  Helado

  Van het bekijken van alleen afbeeldingen in een blad of op een website kun je niet weten hoe een serre er echt uit ziet en daarom is het wel zo handig om serres voorbeelden in het echt te bekijken. Bij een aantal bedrijven is het mogelijk om serres voorbeelden te bekijken in hun showroom.

  Bij serres voorbeelden kan de showroom binnen zijn maar ook buiten in het open lucht. We hebben in dit geval het niet meer over een showroom want het is niet meer binnen of alleen in een zaal. De serres voorbeelden worden verspreid over een heel park waar je rond kunt lopen en de voorbeelden kunt bekijken. Je vindt naast de serres ook nog voorbeelden van de andere bouwwerken die ze daar verkopen.

  Nu is het echter niet zo dat alle bedrijven zo een open lucht showroom hebben want niet iedere bedrijf heeft hier het budget voor. Ze hebben namelijk minimaal de ruimte ervoor nodig wat betekent een park of grote tuin. Kleine ondernemers die serres bouwen hebben dit dus niet maar wel de grote bouwbedrijven. Het is zeker wel de moeite waard om naar zo park te gaan en de serres voorbeelden te bekijken ook al wil je voor een kleiner bedrijf kiezen.

  busscher-serres.nl/

  slimster.nl/

  serbo.nl/

  Voor meer info :
 • Comment drainer votre sous-sol?

  Reacties uitgeschakeld voor Comment drainer votre sous-sol?
  oktober 26, 2018 /  Bedrijven
  Helado

  Vous descendez dans votre sous-sol et vous vous rendez compte qu’il est plein d’eau. Il s’est rempli d’eau et de boue à cause d’une fuite. Vous voulez bien sur vous débarrasser de cette eau, mais vous ne savez pas comment vous y prendre. La meilleure façon de vous en débarrasser est d’utiliser une pompe à eau. Cela dit, de quel type de pompe avez-vous besoin pour faire cela? Il y a plusieurs facteurs qui influencerons le choix. Il vous faudra d’abord, essayer de comprendre de quel type de pompe à eau vous avez besoin. La pompe à immersion est le meilleur type de pompe eau lorsque vous souhaitez éliminer l’eau de votre sous-sol. Il existe des sites internet comme par exemple, www.waterpump.co.uk, qui vous poseront des questions afin de vous aider dans votre choix. Ils vous demanderont quelle est la hauteur de l’eau, car le type de pompe dont vous aurez besoin sera en fonction de la quantité d’eau présente.

  Les catégories sont les suivantes: 0 à 5 mètres de haut, 0 à 7 mètres de haut ou plus de 7 mètres. Le type d’eau est important, par exemple, l’eau propre est plus facile à évacuer que la boue et d’autres eaux vicieuses. C’est surtout pour cette raison que vous devez choisir la bonne pompe car toutes les pompes ne résistent pas à la boue ou à tout autre type de fumier. La dernière question est: comment souhaitez-vous drainer le sous-sol? Si vous voulez vraiment vider votre sous-sol, vous aurez besoin d’une pompe facile à utiliser. La pompe immergée automatique, se vide automatiquement si l’eau dépasse une certaine hauteur d’eau. Ainsi, si l’eau dépasse 10 cm de haut, la pompe démarre automatiquement jusqu’à ce qu’elle soit inférieure à 10 cm. Par exemple, si vous avez besoin d’une pompe qui doit vider une hauteur maximale de 5 mètres et que l’eau est propre, vous aurez besoin d’un type de pompe différent que lorsque vous devez pomper de la boue. Il existe par ailleurs plusieurs marques comme par exemple Tallas ou Dab.

  Voor meer info : http://www.pompeaeau.fr

  Tags: ,

 • Een coach over leiderschap

  Reacties uitgeschakeld voor Een coach over leiderschap
  mei 18, 2018 /  Bedrijven
  Helado

  Veel mensen vragen ons wat een training van een coach over leiderschap precies voor hen kan doen, dus hebben we over een aantal gebieden, waarmee een coach je kan helpen, wat informatie verzameld:

  Ze helpen je met naar het volgende niveau te gaan
  De meeste ondernemers hebben nooit een training gehad over hoe ze een bedrijf moeten runnen. Hierdoor heb je misschien geen duidelijk beeld van waarheen je wilt. Misschien zijn er uitbreidingsmogelijkheden, die je niet hebt overwogen of misschien zijn er zakelijke relaties, die je niet hebt bevorderd. Het volgende niveau gaat over vooruitgang en een manier om die vooruitgang te bereiken is om dat toe te voegen aan je vaardigheden.

  Ze helpen je om je visie te verduidelijken
  Succesvolle leidinggevenden hebben een duidelijk beeld van waar ze naartoe willen. Training geeft je de kans om afstand te nemen van je dagelijkse verantwoordelijkheden, om je organisatie te onderzoeken en na te denken over hoe de toekomst zich zal ontvouwen. Je leert hoe je je visie kunt communiceren op een manier die de mensen om je heen echt motiveert.

  Ze leren je hoe je mensen kunt beïnvloeden
  Een onderdeel van de leiderschapstraining zal deelnemers leren hoe ze met hun macht degenen om hen heen kunnen beïnvloeden. Ze bespreken de elementen van motivatie en laten je zien hoe je je team kunt motiveren. Ze helpen je ook om onderscheid te maken tussen goede en slechte bronnen van macht en tussen de sterke en de zwakke beïnvloedingsmethoden.

  Ze leren je hoe je een team opbouwt
  Je krijgt inzicht in hoe je een goed team kiest, hoe je een team dat in staat is om jouw visie over te brengen kunt opbouwen en hoe je opdrachten kunt geven zonder dat het te zwak of te overheersend wordt.

  Ze leren je hoe je fouten kunt vermijden
  Training geeft je inzicht in de ergste fouten, die je als leidinggevende kunt maken. Het kan je ook leren hoe je een plan kunt uitzetten om valstrikken en valkuilen, die een eind kunnen maken aan je carrière als leidinggevende, te vermijden.
  Eén van de meest effectieve manieren om je leiderschap, naast het inhuren van een persoonlijke coach, te verbeteren, is:

  EFFECTIEVE LEIDINGGEVENDEN TE OBSERVEREN

  De kracht van waarneming kan niet worden onderschat. Identificeer verschillende mensen waarvan je denkt dat ze effectieve leidinggevenden zijn. Verander de manier van observeren van hoe zij leiding geven naar hoe zij hun leven beheren. Lees erover. Als je de kans hebt, interview ze dan ook. Voor elke persoon, die je observeert, moet je je best doen om te bepalen hoe hun zelfmanagement invloed heeft op hun vermogen om leiding te kunnen geven. Ontdek aan de hand van deze observatie jouw belangrijkste ervaringen over persoonlijk leiderschap en hoe je deze zult toepassen op jouw leven.

  Masterclass leiderschap van het Instituut voor Positieve Pscychologie

  Voor meer info : https://www.ivpp.nl/leiderschapstraining/