• Witte pigmentvlekken en hoe kom je daar vanaf? | Skinlight

  Reacties uitgeschakeld voor Witte pigmentvlekken en hoe kom je daar vanaf? | Skinlight
  juni 25, 2019 /  Beauty en verzorging

  Een gewone pigmentvlek kennen de meesten onder ons wel, de typische bruine vlekjes op ons lichaam, meestal door blootstelling aan de zon. Wat veel mensen echter niet kennen zijn de witte pigmentvlekken. Dit is eigenlijk het tegenovergestelde van hyperpigmentatie, wat een te veel van pigment wil zeggen.

   

  Wat zijn witte pigmentvlekken?

  Witte pigmentvlekken is een huidaandoening die vrij regelmatig voorkomt waarbij zich op de huid kleine witte plekjes of grotere witte vlekken bevinden. De vlekjes vallen vaak het meest op tijdens de zomer, wanneer je huid al wat gebruinder is. Meestal situeren deze vlekjes zich op de onderarmen en onderbenen en niet zo vaak in het gezicht. Ook komt het vaker voor bij oudere mensen, dan bij jongeren. Maar liefst 70% van de mensen ouder dan 50 heeft er last van.

   

  Wat zijn de oorzaken van witte pigmentvlekken?

  Een van de belangrijkste oorzaken, omdat het vooral voorkomt bij mensen ouder dan 50, is het verouderingsproces. Te lang in de zon zitten kan ook een oorzaak zijn van deze vlekjes. Het wordt dan niet hyperpigmentatie genoemd maar eerder zonneschade. In sommige gevallen kan het ook een auto-immuunziekte zijn zoals Vitiligo. In heel veel gevallen wordt er ook gesproken van erfelijkheid.

   

  Hoe kan je witte pigmentvlekken behandelen of tegen gaan?

  Een eerste belangrijke stap bij het behandelen van witte pigmentvlekken, is kijken wat de oorzaak is. Ga dus daarom eerst langs de huisarts om een eventuele aangeboren afwijking of huidziekte uit te sluiten. Hij kan je eventueel ook al een crème voorschrijven die je kan testen. Blijkt het toch niet om een huidziekte of afwijking te gaan dan kan je er verder niet zo heel veel aan doen. Waar je wel op dient te letten is om verstandig te zonnen. Ga niet te lang aan een stuk in de zon zitten en smeer je goed in met zonnecrème met een goede beschermingsfactor. Wil je de witte vlekken meer camoufleren? Dat kan ook door zelfbruiner te smeren of gebruik te maken van een spray tan douche.

   

  Voor meer info :
 • Verwachtingen voor 2019

  Reacties uitgeschakeld voor Verwachtingen voor 2019
  januari 16, 2019 /  Beauty en verzorging
  Helado

  De kerst is weer voorbij. De boom is weer afgetuigd, de spullen zitten weer in de kast en je foute kersttrui is ook weer opgeborgen. Sommige mensen vinden het jammer dat de dagen weer zo snel voorbij zijn gegaan, maar andere kon het niet snel genoeg voorbij zijn. We hebben oud en nieuw ook weer overleefd en we springen met zijn allen het nieuwe jaar in. Januari is de maand van goede voornemens, de maand van sneeuw en kou en de maand van de wintersale in bijna alle winkels. Bijna niks te klagen dus, op de kou na. Veel mensen vragen zich af wat dit jaar voor hun in zijn mars heeft.  

  Er wordt verwacht dat 2019 een koudere winter zal hebben als 2018. De winter zal al vroeg beginnen en de kans op een witte kerst is hierdoor erg groot. Trek je ugly christmas sweater dus maar weer uit de kast. Ook wordt verwacht dat het weer in Oostenrijk en Zwitserland weer erg extreem wordt. Er zal veel sneeuw vallen en er is een grote kans op lawines. 

  Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in de maatschappij. Je wordt er steeds vaker op aangekeken als je als bedrijf of organisatie zijnde je niet bezighoudt met duurzaamheid. Het kabinet trekt dit jaar 22.5 miljoen euro extra uit voor duurzame initiatieven. Het doel is om in 2050 een economie zonder afval te hebben in Nederland. 

  In de technologische wereld zal ook veel veranderen. Dit zal in een rap tempo gebeuren. Alles wordt sneller, intelligenter en efficiënter. Mensen zullen steeds vaker gebruik gaan maken van de cloud en deze zal ook steeds verder uitgebreid worden. 

  Voor je het weet is het jaar weer voorbij en vliegen we met zijn allen het jaar 2020 in. Nieuwe ronden nieuwe kansen. We zijn benieuwd wat het nieuwe jaar ons zal brengen. 

  Voor meer info : http://www.uglyxmas.be

  Tags: ,

 • Geniet van service en kwaliteit bij professionele kapper in Breda

  Reacties uitgeschakeld voor Geniet van service en kwaliteit bij professionele kapper in Breda
  oktober 26, 2018 /  Beauty en verzorging
  Helado

  Als u niet meer tevreden bent over uw huidige kapper of net verhuisd bent naar Breda, gaat u op zoek naar een nieuwe kapper. Maar de kans is groot dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Breng dan eens een bezoek aan de kapsalon Hair & Looks aan de Prins Hendrikstraat 116 in Breda. Met passie voor het kappersvak en hart voor de klant wordt er bij iedere knipbeurt gekeken naar de nieuwste trends en wat voor kapsel bij u past. Dankzij de persoonlijke service en het juiste advies loopt u met een prachtig kapsel de kapperszaak uit.

  Bij deze kapper in Breda krijgt u bij iedere knipbeurt persoonlijk advies

  Wilt u een keer een compleet nieuwe look? Wilt u een kleurtje in uw haar? Of wilt u toch alleen de puntjes laten knippen? Wat uw wensen ook zijn, bij de kapsalon Hair & Looks in Breda kijken de haarstylisten niet alleen naar een afbeelding. Zij kijken naar de vorm van uw gezicht, de tint van uw huid en of een kapsel past bij uw persoonlijkheid en uitstraling. Hierdoor krijgt u een vertrouwd gevoel wanneer u plaatsneemt in de kappersstoel én verlaat u de salon met een kapsel waar u tevreden over bent.

  Sluit een kappersabonnement af bij de kapsalon in Breda

  U gaat regelmatig naar de kapper in Breda. Is het dan niet ideaal als u tegen een vast en voordelig tarief onbeperkt naar de kapper kunt? Het kan bij kapsalon Hair & Looks in Breda. Zij bieden diverse kappersabonnementen voor zowel dames als heren aan. Maar waar profiteert u dan van? Afhankelijk van het abonnement geniet u van een onbeperkt aantal knip- en kleurbehandelingen per maand, speciale acties en extra voordeel op behandelingen. Bovendien maken wassen en drogen ook onderdeel uit van het abonnement en krijgt u de eerste behandeling gratis. Gaat u binnenkort ook onbeperkt naar de kapper?

  Tags: ,

 • De mooiste dag van je leven met behulp van de bruidskapper in Arnhem

  Reacties uitgeschakeld voor De mooiste dag van je leven met behulp van de bruidskapper in Arnhem
  september 17, 2018 /  Beauty en verzorging
  Helado

  Welke mogelijkheden biedt de bruidskapper in Arnhem? De bruidskapper in Arnhem biedt diverse mogelijkheden aan zodat zij jou met een prachtig kapsel zal laten lopen op je bruiloft. Je kan ervoor kiezen om naar de bruidskapper in Arnhem te gaan om je haar helemaal bij te laten werken. Heb je bijvoorbeeld wat uitgroei of wil jij de dode puntjes uit je haar laten knippen? In dat geval kun je ervoor kiezen om je haar te laten verven en te knippen. Het is vaak mogelijk om een aantal dagen voor je bruiloft een afspraak te maken bij de kapper. Je weet dan zeker dat je haar perfect zal zitten op de bruiloft. Natuurlijk zou je de bruidskapper in Arnhem ook in kunnen schakelen als jij je haar op wil laten steken. Ook hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Het haar kan bijvoorbeeld gevlochten worden en daarna opgestoken worden. Hierdoor krijg je een sierlijk en net kapsel. Ook zou het haar deels opgestoken kunnen worden als je graag je haar voor een deel los wil hebben.

  Bruidskapper in Arnhem

  Door de bovenste plukken vast te maken zorg je ervoor dat het kapsel goed in model blijft. Je wil tenslotte niet met een verwaaid kapsel op de foto’s komen te staan. De bruidskapper in Arnhem kan je meerdere voorbeelden laten zien van bruidskapsels. Zo kun je alvast wat inspiratie op doen voor je eigen kapsel. Je kan aangeven bij de bruidskapper in Arnhem welke kapsels jou het meest aanspreken. Vervolgens zal de bruidskapper in Arnhem een proefkapsel maken zodat je kan zien wat het resultaat ongeveer zal zijn. Je kan dan aangeven of je tevreden bent met dit kapsel of dat je nog enkele aanpassingen hebt. Dit kan de kapper meenemen zodat ze jou op de dag zelf een perfect bruidskapsel kan geven. Je hoeft je dan geen zorgen over je kapsel te maken.

  Voor meer info : https://naturehairexperience.nl/bruidskapper-arnhem/

  Tags:

 • Medewerkerstevredenheidsonderzoek

  Reacties uitgeschakeld voor Medewerkerstevredenheidsonderzoek
  april 10, 2018 /  Beauty en verzorging
  Helado

  Een MTO is in deze tijd onmisbaar voor eigenaars van bedrijven. Het geeft jou de mogelijkheid om de tevredenheid op te meten van jouw personeel. De personen die voor jou werken willen graag hun tem laten horen een jou dolgraag vertellen hoe zij zich voelen. Het is ook zo dat jij hun als eigenaar van het bedrijf de mogelijkheid biedt om de gedachte en denkwijze te horen van de personen die voor jou werken. Neem als voorbeeld veiligheid. Hoe veilig is het in het magazijn voor de medewerkers. Er gebeuren vaak ongelukken op dit soort plekken want een ongeluk schuilt natuurlijk in een klein hoekje. Hoe zou jij het vinden als jij voor een baas werkt maar je helemaal niks te horen krijgt over de veiligheid die niet altijd helemaal stabiel is. Het is daarom dus zeker belangrijk dat dit soort zaken worden besproken. Het niet goed zorgen voor de personen die voor jouw bedrijf werken kan nadelige gevolgen hebben voor de arbeidskracht van jouw bedrijf. Een van de gevolgen die wij best wel vaak hebben gezien is dat eigenaren van een bedrijf te kampen krijgen met een uitloop van personeel.

  De personen die voor jou werken willen zich veilig voelen maar als dit niet kan worden gegarandeerd is het zo dat deze mensen die voor jou werken geen zin meer hebben of geen motivatie meer hebben om voor jou te gaan werken. Het is dus mogelijk dat jij dit niet kan stoppen als er niet wordt geluisterd naar jouw personeel. Je hebt de mogelijkheid om met een MTO toch een gesprek aan te gaan met deze personen die voor jou werken. Dit gesprek vindt dus niet direct plaats tussen jou als eigenaar van het bedrijf en een arbeider die voor jouw bedrijf werkt. Om precies te weten te komen hoe dit werkt kun je contact opnemen.

  Voor meer info : http://carrierepoort.nl

  Tags:

 • Amsterdam, cosmetische ingrepen

  Reacties uitgeschakeld voor Amsterdam, cosmetische ingrepen
  mei 18, 2015 /  Beauty en verzorging
  Helado

  Cosmetische chirurgie is de afgelopen tientallen jaren steeds populairder en er worden dagelijks ook duizenden ingrepen gedaan in klinieken over de hele wereld. Deze ingrepen worden uitgevoerd om aan de wensen en behoeftes van mensen te voldoen op het gebied van huid verjonging en andere soorten ingrepen aan het lichaam. Er zijn heel veel verschillende ingrepen die kunnen worden uitgevoerd, die allemaal weer voor een ander doel dienen. Je kan hierbij denken aan een facelift, een ooglidcorrectie of een botox behandeling. Botox behandeling Amsterdam is een manier om een behandeling te ondergaan in de hoofdstad, Amsterdam. Bij deze kliniek kunt u genieten van het mooie resultaat tegen relatief lage prijzen.  Naast deze behandeling zijn er nog veel meer ingrepen die u kunt laten uitvoeren om uw lichaam volledig naar uw wens aan te passen!

  Een liquid facelift is dus een veilige, maar wel tijdelijke oplossing. Met een liquid facelift hoeft er geen operatie worden te ondergaan en zal je geen kans op littekens en complicaties hebben. Dit is natuurlijk een erg mooie oplossing en zorgt ervoor dat er minder risico’s en minder complicaties kunnen optreden tijdens de uitvoering van zo’n facelift. Liquid facelift prijzen kunnen erg verschillen per kliniek, aangezien iedereen een andere werkwijze en prijs hanteert. De kliniek in Amsterdam is een kliniek die bekend staat om goede resultaten en is zeker de moeite waard om te overwegen als u van plan bent om een liquid facelift te ondergaan.

  Maar hoe gaat het nou precies in ze werk? Een liquid facelift werkt met gebruik van botox, injectables of fillers. Botox wordt gebruikt voor verwijdering van rimpels en is een goede tijdelijke oplossing, aangezien de spiertjes die rimpels veroorzaken maar tijdelijk ontspannen worden. Na drie maanden zal je weer een behandeling moeten ondergaan die ervoor zorgt dat het resultaat optimaal blijft. Met fillers wordt er een goedje in de huid gespoten, waardoor je huid voller lijkt. De rimpels worden als het ware verdreven en zorgen ervoor dat jouw huid voller is zonder rimpels. Mooie oplossing en te ondergaan in Amsterdam!

  Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/

  Tags: ,

 • Faceland uw cosmetische kliniek

  Reacties uitgeschakeld voor Faceland uw cosmetische kliniek
  mei 4, 2015 /  Beauty en verzorging
  Helado

  Weet u al wat voor positieve invloed een cosmetische ingreep op uw hele leven kan hebben? Nu zult u zich afvragen wat zijn de kosten botox behandeling? Het is natuurlijk moeilijk om hier een eenduidig antwoord op te geven. Voor elk mens is de ingreep natuurlijk anders is en dus verschilt de tijd die een cosmetische arts bezig is met een patiënt. Wilt u nu echt graag weten hoeveel u kwijt bent dan kunt u een prijsopgave vragen bij een van de klinieken van Faceland. Veel vrouwen willen graag volle lippen en bij de cosmetische klinieken van Faceland werken al jarenlang vele specialisten op het gebied van dit soort behandelingen.

  Nu kan een botox behandeling nog veel meer voordelen aan iemand bieden behalve enkele cosmetische verbeteringen. Wat veel mensen namelijk niet niet weten is dat een botox behandeling ook een migraineaanval kan voorkomen. Voor mensen die rond de tien keer per maand hoofdpijn, dan wel migraine, hebben is het raadzaam om zo’n behandeling te overwegen. Heeft u nu minder dan tien keer last van hoofdpijn in de maand dan mag u natuurlijk deze ingreep ook ondergaan alleen heeft het dan vaak wel minder nut. Het is daarom verstandig om dit goed te overdenken want anders is het zonde van je geld om een ingreep te ondergaan

  Veel mensen die graag een cosmetische ingreep willen doen zijn heel hard op zoek naar een betrouwbare kliniek. Faceland is zo’n betrouwbaar bedrijf dat al jarenlang een echte specialist is op het gebied van botox behandelingen en andere kleine ingrepen. Een kleine ingreep kan er namelijk al voor zorgen dat alles er weer goed en strak uit komt te zien. Wie wilt dit nu niet. Iedereen wil graag toch er zo lang mogelijk jong uit blijven zien? Ga dus snel is langs Faceland!

  Voor meer info : http://faceland.nl/

  Tags: ,

 • Opleiding cosmetische arts

  Reacties uitgeschakeld voor Opleiding cosmetische arts
  februari 26, 2015 /  Beauty en verzorging
  Helado

  Minister Edith Schippers is al sinds 2010 de minister van Volksgezondheid in Nederland in de kabinetten van president Mark Rutte. De minister heeft tot doel gesteld om de markt voor cosmetische ingrepen transparanter te maken. De opleiding tot cosmetisch arts is een onderdeel van een transparantere markt. Voordat een persoon de opleiding tot cosmetisch arts kan en mag volgen is het verplicht dat deze persoon reeds al minimaal een jaar klinische ervaring heeft opgebouwd als arts-assistent in een ziekenhuis. Hierna kan de betreffende persoon een opleiding van twee jaar volgen. Gedurende deze opleiding kan de persoon in kwestie een aantal modules volgen. De modules zijn allemaal opgebouwd uit een theoretisch deel en een praktijk deel. Het theoretische deel van een module wordt afgesloten met een schriftelijk examen en de praktische vaardigheden worden allen tussentijds getoetst door middel van een practicum. Na afronding van de opleiding mag iemand zichzelf echt een cosmetische BIG geregistreerde arts noemen.

  Jennifer is een 28 jarige arts-assistente werkzaam in het Leids Universitair Medisch Centrum. Haar uiteindelijk doel is om cosmetisch arts te worden. Daarom gaat ze nu een jaar ervaring opdoen op de klinische afdeling van dit ziekenhuis. Nadat ze dit jaar zeer succesvol heeft afgerond gaat ze de opleiding volgen die ze ook binnen twee jaar succesvol afsluit. Haar droom is uitgekomen en ze mag zichzelf cosmetisch arts noemen.

  Ze gaat direct opzoek naar een baan in een cosmetische kliniek en komt terecht bij een kliniek in Amsterdam. Deze professionele kliniek is echt een toonaangevend bedrijf in deze branche. Een filler behandeling Amsterdam is de meest gevraagde cosmetische ingreep in deze kliniek. Ook een fronsrimpel verwijderen is een veelgevraagde behandeling in deze kliniek. Al met al heeft Jennifer het in deze kliniek heel erg naar haar zin. De collega’s zijn gezellig waardoor de werksfeer erg prettig is.

  Voor meer info : http://injectableklinieken.nl/

  Tags: ,

 • Deze mensen kozen voor Skinlight om hun huid mooier te maken

  Reacties uitgeschakeld voor Deze mensen kozen voor Skinlight om hun huid mooier te maken
  december 4, 2014 /  Beauty en verzorging
  Helado

  Ik heb heel erg veel last van onderhuidse bultjes en puistjes. Ik heb al geleerd om hier vooral niet te veel aan te pulken aangezien het dan weer een wond word, dus ik blijf er vanaf en wacht tot ze vanzelf weg gaan. Nu de laatste tijd trekken deze bulten niet helemaal meer weg. Het blijft achter als een rode vlek in mijn gezicht. Het worden er steeds meer en dit wil ik graag camoufleren. Nu ben ik er op gewezen dat er veel spullen bestaan om je huid te bleken. Ik vraag me alleen af of ik hier wel tegen kan. Aangezien ik al snel bulten en puistjes in mijn gezicht krijg. Graag zou ik hier iemands professionele advies over willen hebben. Mocht iemand zich geroepen voelen dan hoor ik het graag. Ik heb een vrij lichte huid maar heel erg gevoelig. En het moet ook wel leuk en betaalbaar blijven de oplossing.

  Antwoord: Skinlight is de eerste huidblekende creme die geen parfum bevat, tevens is het huid neutraal waardoor het geen irritatie kan veroorzaken!

  Eigenlijk ben ik nooit echt tevreden geweest met de teint van mijn huid. Veel te licht en veel pigmentvlekken in mijn gezicht. Ik heb mij hier nog nooit zo heel erg aan gestoord tot de laatste paar maanden. Ik ben eens op zoek gegaan naar een oplossing voor mijn problemen. Hier kwam ik bij de producten van skinlight terecht. Ik moet zeggen ik ben nooit zo van de crèmes en spulletjes opsmeren maar ik ben het toch gaan proberen. Ik ben laaiend enthousiast. Dit zijn spullen die mijn huid laten oplichten en de rode vlekjes in mijn gezicht wegnemen. Ze hebben allerlei producten voor ieder huidtype en ieder wat wils. En wat ik nog veel belangrijker vind is dat het tegen een betaalbare prijs is. Ik heb het gebruikt en ik voel mij er fris en fruitig bij! Echt een hele grote aanrader. En ik zou het zeker gebruiken mocht je dezelfde problemen hebben.

  Pigmentvlekken verwijderen kan je door het gebruik van Skinlight. In ongeveer 2 weken gaan jou pigmentvlekken beetje bij beetje vervagen tot je ze bijna niet meer ziet.

   

  Skinlight is ook zeer geschikt voor het Oksels bleken.

   

  Voor meer info : http://www.gezichtbleken.com

  Tags: , ,

 • Oplossing: Donkere Oksels Lichter Maken

  Reacties uitgeschakeld voor Oplossing: Donkere Oksels Lichter Maken
  juni 21, 2014 /  Beauty en verzorging
  Helado

  De oplossing om de donkere oksels huid lichter te maken

  Hoe kan ik mijn oksels lichter maken? Dit is een vraag die ruim 40.000 keer per maand in google wordt geraadpleegd en u kwam uit op dit artikel. Ik wil u al verklappen dat uw zoektocht bij deze beëindigd kan worden, wij gaan jou namelijk haar fijn uitleggen hoe je uw oksels een mooie stralende kleur en structuur kunt bezorgen.

   

  Voor iedereen die dacht dat je enkel je oksels via Oksel bleek kliniek in Amsterdam, Rotterdam, Den haag, Utrecht en andere grotere steden kon laten verzorgen heeft het mis! Kies niet langer voor dure behandelingen, terwijl het ook veel simpeler en vooral veel goedkoper kan! Je kunt vandaag de dag zelf je oksels naar de gewenst Skin tone verbleken. Je gebruikt simpel weg een okselhuid vriendelijke creme met wonderbaarlijke ingrediënten, waardoor je oksels week naar week een mooiere egalere uitstraling krijgen.

   

  Hoelang duurt oksels bleken?

  Dit verschilt natuurlijk per persoon. Voor mensen met een blanke huid is het gemiddeld 3 a 4 weken voor getinte vrouwen ongeveer 1,5 maand en voor donkere vrouwen zoals Afrikaanse vrouwen tegen de 2 maanden tijd. Het eind resultaat is eigenlijk altijd verpletterend. De thuis bleek crème voor de oksels bevat enkel veilige stoffen op natuur basis, hierdoor worden de oksels dag naar dag steeds iets lichte, precies wat u verlangde.

   

  Is de oksels bleek cream enkel voor de oksels?

  Nee deze Blekende Crème is voor heel het lichaam te gebruiken, heeft u dus last van pigmentvlekken elders, geen probleem!

   

  Maak voortaan veilig je oksels lichter, sla alle dure behandelingen gewoon over. Daarnaast hoeft helemaal niemand te weten dat je je oksels mooier maakt, echter kun je het eind resultaat wel in complimentjes op gaan nemen in je sociale leven. Wel zo fijn.

  Bestel de Oksel Bleek Kuur nu direct via de oksels webshop.

   

  Voor meer info : http://www.okselsbleken.nl/gewoon-thuis-je-oksels-bleken/

  Tags: , , , , , ,