• Studentenjob september

  Reacties uitgeschakeld voor Studentenjob september
  juli 9, 2020 /  Banen en opleidingen

  Student poetshulp

  Kenmerken

  Als studentassistent ben je verantwoordelijk voor:

  Schone kantoren, sanitair, openbare ruimtes, …

  Supplement toiletpapier, …

  Aanbod

  Studenten werken goed in augustus / september

  Goed salaris

  Geen weekendwerk

  Thuiswerkomgeving

  Jouw profiel

  Je werkt graag met de hand

  Ervaring met schoonmaakhulp is een goede keuze

  Je hebt geen lichamelijke klachten

  U heeft een geldig rijbewijs B en u heeft uw eigen vervoer

  Je wilt op verschillende plaatsen werken

  Je spreekt heel goed Nederlands

  Geen specifieke studievereisten

  https://www.jobinhoreca.com/job/q/studentenjob-september.html

  Tags:

 • Administratieve medewerker

  Reacties uitgeschakeld voor Administratieve medewerker
  juni 19, 2020 /  Banen en opleidingen

  Administratieve medewerker

   

  ALLROUND ADMINISTRATIEVE MEDEWERKER

  Functie – Je ondersteunt zowel de externe sales, de logistiek als de boekhouding.
  – Je ondersteunt de orderverwerking.
  – Je fungeert als back-up voor het onthaal.
  – Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten omtrent administratie over leveringen.
  – Je voert administratieve taken uit.
  – Je assisteert bij de voorbereiding van de verkoopfacturatie.
  – Je volgt de openstaande betalingen van klanten op.

  Aanbod – Een uitdagende job in een filevrije omgeving.
  – Een vast contract wacht na een succesvolle periode op jouw handtekening. Jouw profiel Je behaalde minimum een diploma secundair onderwijs.
  Enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie is zeker een pluspunt maar enthousiaste schoolverlaters komen zeker ook in aanmerking.
  – Je werkt in teamverband.
  – Je werkt heel punctueel en hebt oog voor detail.
  – Je bent een administratief talent.
  – Je bent klant- en servicegericht.
  – Je werkt resultaatgericht en bent stressbestendig.
  – Je neemt initiatief.
  – Je bent communicatief vlot.
  – Je bent flexibel.

  Documenten invoeren en de lay-out verzorgen Documenten doorsturen en klasseren, Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren, Professionele dossiers, verslagen van vergaderingen, … coderen en archiveren, Briefwisseling sorteren, verdelen, frankeren en registreren s behandelen

  de graad technisch secundair onderwijs (TSO)

  https://www.administratieve-medewerker.be/p/administratieve-medewerker.html

  Tags:

 • Vertaler ( m/v )

  Reacties uitgeschakeld voor Vertaler ( m/v )
  mei 13, 2020 /  Banen en opleidingen

  Vertaler ( m/v )

  Als koploper van het peloton ken we dat ons hit niet louter te abstineren is aan het aanstekelijke enthousiasme van onze spitten, maar ook aan onze zienswijze op ondernemen. Net deze zienswijze, die door al onze medewerkers meegevoeld wordt, vervaardiging dat de d’ieteren-groep functioneert als een dynamische, verantwoordelijke, integere en commercieel succesvolle samenleving waar het grappig werken is.

  Als je dus, net als wij, vindt dat respect, ondernemingszin, klantvriendelijkheid, loyaliteit, professionele ingesteldheid, een open geestverschijning en leadership essentiële begrippen zijn, dan hebben we mekaar zo goed als beschermd één en ander te vertellen…

  Functieomschrijving interesse voor de automobielwereld, een talenknobbel en nog een vlotte pen ook? hierbinnen de menigte information & product communication van het ministerie research marketing & activiteit werk je als vertaler mee aan het opstellen van allerhande productcommunicatie voor de merken van d’ieteren.

  Taken

  Je staat grotendeels in voor de vertaling van bescheiden en informatie. Zo draag je bij tot een kwaliteitsvolle inwonende en externe communicatie. Je geel taaladvies aan verscheidene andere departementen. Je herleest en corrigeert teksten om er bescheiden van te maken die zowel op technisch vlak als qua taalgebruik juist zijn.

  Profiel je genoot een hogere talenopleiding. Je beheert je het nederlands volmaakt en beschikt over een uitstekende vertaalkennis van het duits en engels. Een goede weten van het taal is buitenshuis meer een troef. Je hebt een uitgesproken affiniteit met de automobielsector. Een eerste werkervaring als vertaler in een technische omlijning is veilig een troef. Je kan overweg met de vertaalsoftware trados. Je hebt oog voor detail, bent creatief en hebt een kritische houding.

  Vereisten master ( licentiaat ; academie of hoger onderricht lange type )

  Aanbod je hebt de plaats om jezelf professioneel te ontplooien in een dynamische omtrek met een familiale bedrijfssfeer.

  Je hebt de kans om deel uit te vervaardiging van een groeiende automobielgroep met een sterk productaanbod in de fascinerende aardkorst van automobiliteit.

  Een waaier aan opleidingen wordt ter vergunning opperen om je kennis en skills overigens te kunnen ontwikkelen en verbeteren. Het betreft een deeltijdse functie ( 50 % ) die niet zal worden uitgebreid naar een voltijdse relatie.

  https://www.nieuwejobs.com/job/q/een-vertaler.html

  Tags:

 • Credit Manager vacatures

  Reacties uitgeschakeld voor Credit Manager vacatures
  mei 1, 2020 /  Banen en opleidingen

  Financial talents

  Credit collector nl – fr

  Anderlecht, antwerpen interimwerk met voorkoop ‘vast werk ‘ voltijds gepubliceerd : 2 dagen geleden

  Voor een handelsbedrijf liggend in anderlecht en ten dele in antwerpen zijn we actief op zoek naar een credit collector. Je bent verantwoordelijk voor het klantencontact en zorgt ervoor dat klanten tijdig betalen. Hiervoor werk je 50 % vanuit brussel en 50 % vanuit antwerpen en ondersteun je plaatselijk de sales teams.

  Jouw verantwoordelijkheden jouw taken en verantwoordelijkheden zijn:

  – debiteurenbeheer voor gans belgië – facturatie – kredietlimieten en kredietwaardigheid – orders en bestelling bijbenen in het stelsel – rapporteren aan finance manager

  Jouw profiel – je hebt alhoewel een eerste ervaring in credit & collection – je spreekt zeer vlot de twee landstalen, frans en nederlands – je bent een vlotte communicator met een gezonde portie assertiviteit – je weet wat afpingelen is, ook al is de tijding die je moet brengen niet eenvoudig – je bent een taaie en kan onafhankelijk aan de slag

  Ons aanbod – een gevarieerde job met verantwoordelijkheden – keuze van kantoren – een aantrekkelijke verloning in functie van ervaring + extralegale voordelen

  https://www.vindazo.be/keywords/credit-manager.html

  Tags:

 • Tevreden personeel en productiviteit

  Reacties uitgeschakeld voor Tevreden personeel en productiviteit
  oktober 30, 2019 /  Banen en opleidingen

   Uit onderzoek van Saïd Business School, University of Oxford in associatie met het Britse telecombedrijf BT blijkt dat tevreden werknemers 13% productiever zijn dan ontevreden werknemers. Ook komt naar voren dat slecht weer een negatieve invloed heeft op de productiviteit.

   

  Een ander onderzoek, uitgevoerd door Jan-Emmanuel De Neve (Saïd Business School, University of Oxford), Clement Bellet (Erasmus Universiteit Rotterdam) en George Ward (MIT), geeft aan dat callcenter- personeel van Brits telecombedrijf BT 13% winstgevender is, als het zich tevreden voelt. Dit komt niet omdat werknemers meer uren werken, maar ze werken vlotter door meer artikelen te verkopen, meer te bellen per gewerkt uur en ze houden zich gewillig aan het werkrooster.

   

  “Tegenwoordig wordt er veel analyse gedaan naar de verhouding tussen tevredenheid en productiviteit. Aan de hand van een veldtest hebben we voor het eerst een oorzakelijke connectie kunnen aantonen”, aldus professor Jan-Emmanuel De Neve.

  Een experiment van zes maanden werd uitgevoerd. In dit onderzoek werd sales van BT verzocht om iedere week via e-mail aan de hand van een emoticon op een schaal van vijf aan te duiden hoe tevreden ze waren, gaande van zeer ontevreden tot zeer tevreden. Deze gegevens werden nadien verbonden aan presentie, klantentevredenheid, aantal gewerkte uren en pauzes en hoeveel telefoonoproepen leidden tot verkoop. De onderzoekers verzamelden ook administratieve bedrijfsinformatie over de profielen van het personeel, hun werkrooster en productiviteit.

   

  Om te constateren of er daadwerkelijk een causale samenhang bestaat tussen tevredenheid en productiviteit, zochten de analisten een element dat ook een effect heeft op de tevredenheid, maar niet gemoeid gaat met arbeidsprestatie of het persoonlijk leven. Daarom werd onderzocht wat de invloed is van plaatselijke weersomstandigheden op het tevredenheidsgevoel van het personeel. Naar voren kwam dat er een negatieve verhouding is tussen slechte weergesteldheid en het tevredenheidsgevoel van werknemers. Of te wel, hoe beroerder het weer, hoe ontevredener het personeel zich voelde en dat leidde weer tot een negatieve uitwerking op de productiviteit.

  Wilt u echt productief zijn? Dan kunt u mischien vacatures bekijken op Vindazo. We hebben databank met het beste werkgevers:

  hr, technieker, engineer

  https://www.dergatsjev.be/2018/02/tevreden-personeel-en-productiviteit.html

  Tags: , ,

 • Praktijkexamen met Rijschool Karreman Amersfoort

  Reacties uitgeschakeld voor Praktijkexamen met Rijschool Karreman Amersfoort
  maart 14, 2014 /  Banen en opleidingen
  Helado

  RIJSCHOOL AMERSFOORT

  Geen zorgen over je praktijkexamen

  Geloof niet alles wat kennissen, familie of vrienden zeggen wat je moet doen op je praktijkexamen. Rijschool Karreman in Amersfoort hoort namelijk vaak van leerlingen dat ze gehoord hebben, dat ze overdreven op het examen moeten gaan kijken in de spiegels. Dit is uiteraard niet de bedoeling! Blijf goed waarnemen en niet kijken omdat het moet. Wij zien namelijk te allen tijde waar een leerling heenkijkt. Maar wij zien het natuurlijk ook aan de manier hoe een leerling reageert op een situatie, of die het van te voren al had zien aankomen of niet. Kijk dus niet omdat het moet, maar echt waarnemen om te kijken wat er allemaal rond om de auto gebeurt!

  Op zoek naar een goedkope rijschool in Amersfoort? Neem een gratis proefles bij Rijschool Karreman!

  Ga naar de website van de rijschool: www.rijschoolkarreman.nl

  Auteur: Mark Karreman

  Voor meer info : http://www.rijschoolkarreman.nl

  Tags: ,