• De binnen- en buitenkant van je auto schoonmaken

  Reacties uitgeschakeld voor De binnen- en buitenkant van je auto schoonmaken
  november 30, 2019 /  Auto
  Helado

  We hebben er niet altijd evenveel zin in, maar het is echt belangrijk. Niet alleen is het belangrijk voor het oog en de hygiëne, maar ook voor de levensduur van de auto. Autoreiniging is nodig om je auto of voertuig schoon te houden. Bij Truckwash 1 hebben we verschillende autoreiniging producten in het assortiment opgenomen. Denk bijvoorbeeld aan het middelen voor de binnenkant- en buitenkant van de auto, maar ook om krassen te verwijderen en hardnekkig vuil te verwijderen. Hiervoor hebben wij verschillende merken in ons assortiment die bekend en populair zijn onder andere automobilisten. Dit zijn de volgende merken:

  -Great Lion

  -Smartwax

  -White Diamond

  -Alcoa Dura Bright

   

  In dit artikel gaan we kort in op twee onderdelen van de auto, namelijk de velgen en het dashboard. Hoe je die reinigt en waarom die je moet reinigen lees je hieronder.

  De velgen reinigen doe je zo

  De velgen reinigen doe je met een goed reinigingsmiddel. Dit is van belang om de velgen weer mooi schoon te krijgen. De velgen reinigen doe je met een goed reinigingsmiddel. Dit is van belang om de velgen weer mooi schoon te krijgen. Met alleen zeep en water is het onmogelijk om al het vuil te verwijderen en daarom zijn er speciale velgenreinigers op de markt gebracht.

  Velgenreinigers geven je het voordeel dat je ook minder hard hoeft te schrobben en dat voorkomt op zijn beurt weer krassen.

  Veel mensen vergen het dashboard

  Ben je net zo goed bezig, je hebt de buitenkant van je wagen gereinigd, de matten uitgeklopt en de bekleding schoongemaakt. Vergeet je het dashboard, terwijl dat juist een plek is waar ook vuil zich ophoopt. Vergeet daarom het dashboard niet. Het dashboard schoonmaken kan je met een microvezeldoek doen en een hoge kwaliteit spray.

  Voor meer info : https://www.truckwash1.nl/

  Tags: ,

 • Makkelijk een bestelbus leasen

  Reacties uitgeschakeld voor Makkelijk een bestelbus leasen
  februari 21, 2019 /  Auto
  Helado

  Wanneer je veel spullen moet vervoeren dan is het vaak niet praktisch om dit met de eigen auto te doen. Een bestelbus kan dan goed van pas komen. De aanschaf van zo’n wagen is echter een hele uitgave, daarom kan een bestelbus leasen uitkomst bieden. Als je een bestelbus leaset, dan weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Dat geeft zekerheid en rust. Bovendien is leasen heel eenvoudig en biedt het je de mogelijkheid om in een nieuwe bestelbus rond te rijden, zonder dat je zelf de hoge aanschafkosten hoeft te betalen.

  Veel voordelen bij het zakelijk leasen

  Een bestelbus leasen biedt dus veel voordelen. Je rijdt ten eerste in een nieuwe wagen, die door de leasemaatschappij goed wordt onderhouden. De kosten worden vooraf gespecificeerd, zodat je precies weet waar je aan begint. Je betaalt een vast bedrag per maand, waar vaak ook de brandstofkosten geheel of gedeeltelijk in zitten. Wanneer de bestelbus een beurt of reparatie nodig heeft, dan is dit doorgaans op kosten van de leasemaatschappij. Je hoeft dus niet bang te zijn voor onverwachte kosten, wat een prettig en zeker gevoel geeft. Ook vaste kosten, zoals verzekering en belasting, worden meestal door de leasemaatschappij betaald. 

  Het leasecontract

  Welke afspraken er precies gemaakt zijn tussen jou en de leasemaatschappij, wordt vastgelegd in een leasecontract. Hierin kun je terugvinden welke kosten de leasemaatschappij voort haar rekening neemt en welke kosten voor jou zijn. Zo kan het zijn dat je naast je vaste maandbedrag bijvoorbeeld een eigen risico hebt. Dat betekent dat bij bepaalde schadegevallen de eerste kosten voor jou zijn, totdat het eigen risico op is. De voorwaarden verschillen per leasemaatschappij, dus als je een bestelbus wil leasen is het verstandig om hier goed naar te kijken en om verschillende maatschappijen met elkaar te vergelijken.

   

  Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/

  Tags:

 • Klassieke Volkswagen onderdelen

  Reacties uitgeschakeld voor Klassieke Volkswagen onderdelen
  januari 8, 2019 /  Auto
  Helado

  Bent u een fan van Volkswagens en sleutelt u graag aan uw eigen klassieker? Dan wilt u graag onderdelen kunnen bestellen bij een betrouwbare specialist. Bij Paruzzi kunt u terecht voor elk gewenst onderdeel voor luchtgekoelde en watergekoelde Volkswagens. Voor elk type hebben wij de juiste, originele onderdelen. Of het nu gaat om Kever onderdelen of onderdelen voor een spijlbus of een Karmann Ghia. U bestelt de onderdelen die u nodig heeft op onze website, en wij zorgen dat deze zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd worden. U hoeft nooit meer lang te zoeken naar het benodigde VW onderdeel, want wij hebben alles voor u op één plek.

  Snel besteld bij Paruzzi

  Bij Paruzzi hebben we van onze passie ons vak gemaakt. Al jarenlang rekenen Volkswagen liefhebbers op onze kennis en kunde. Het plaatsen van een bestelling hebben we zo eenvoudig mogelijk gemaakt voor u. Onderdelen kunt u zoeken op het originele VW nummer of op de Duitse of Engelse omschrijving. Ook zijn alle onderdelen onderverdeeld in subgroepen. Met een assortiment van ruim 40.000 verschillende onderdelen, is de kans groot dat u altijd het juiste onderdeel kunt vinden voor uw VW Kubel, panoramabus of Type 3.

  Tips en informatie

  Op onze website bieden we niet alleen onderdelen aan om te bestellen. We delen ook graag nuttige informatie en handige weetjes met u. Zo kunt u technische gegevens vinden, bijvoorbeeld over hoe u het bouwjaar kunt herkennen, of de afstelgegevens voor de transmissie. Ook hebben wij op onze website handleidingen en het Paruzzi magazine, waarin veel informatie en tips te vinden zijn. Daarnaast heeft Paruzzi voor elk klassiek VW type een catalogus ontwikkeld. Hierin kunt u het gehele assortiment onderdelen vinden voor uw klassieker. Natuurlijk geven wij u zelf ook graag tips als u aan het sleutelen bent en wel wat hulp kunt gebruiken. Neem dus gerust contact met ons op!

   

  Voor meer info : https://www.paruzzi.com/nl/vw-kever-onderdelen.php

  Tags: ,

 • Nieuwe camper

  Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe camper
  juni 9, 2017 /  Auto
  Helado

  Veel autobestuurders hebben wel eens meegemaakt dat ze tijdens het inparkeren per ongeluk tegen een muurtje, paaltje of andere auto hebben gereden. Dit gebeurd vaak doordat de bestuurder niet goed kan zien wat er achter de auto is en hierdoor raken zij per ongeluk een obstakel. Het kan de beste bestuurders overkomen want een ongeluk zit in een klein hoekje. Natuurlijk is het wel erg vervelend en zo kunnen de kosten hoog oplopen wanneer je veel schade hebt gereden. Wanneer je bijvoorbeeld net een nieuwe auto of bijvoorbeeld een camper voor op vakantie hebt gekocht, is het erg vervelend. Je gaat net voor de tweede keer met de nieuwe camper op vakantie want de eerste keer was erg bevallen. De camper heeft alles wat je nodig hebt maar toch is met een camper rijden wat moeilijker dan met een normale auto. Een camper is namelijk een stuk groter dan een normale auto en hierdoor is je zicht een stuk beperkter. Hierdoor gebeurd het ook nog wel eens dat je wanneer je op de camping aankomt en er weinig ruimt eis, je met de camper ergens tegen aan botst. Zo kun je per ongeluk tegen een paaltje aanrijden op de camping waardoor je schade hebt aan de camper. Hierdoor zit er een groot gat in de achterkant van de camper en moet er iets aan gedaan worden. Je bent een groot gedeelte van de vakantie bezig om de camper weer op te laten knappen. Zo ga je opzoek naar een lokale garage om dit e laten maken. Gelukkig kan dit redelijk snel gebeuren en de rekening is binnen, maar toch had dit ongemak voorkomen kunnen worden door bijvoorbeeld het installeren van een achteruitrijcamera camper. Zo kun je voorkomen dat dit weer gebeurd en je deze ongemakken niet nog een keer hebt. Achteruitrijcameras kunnen in vele verschillende voertuigen geïnstalleerd worden en geeft je veel meer zicht tijdens het inparkeren of andere bijzondere manoeuvres met een voertuig.

  Voor meer info : http://achteruitrijcamerawinkel.nl

  Tags: ,

 • Beste rijschool den haag

  Reacties uitgeschakeld voor Beste rijschool den haag
  mei 8, 2017 /  Auto
  Helado

  Beste rijschool den haag 

  wie heeft de beste rijschool in Den Haag. Ja dat is moeilijk te zeggen. Als je de verschillende rijscholen naast elkaar zet zijn ze allemaal de beste. Maar hoe weet je welke nou wel de beste is?

  Je kan natuurlijk de verschillende rijscholen naast elkaar zetten en vergelijkingen doen. Het vergelijken van rijscholen is inderdaad een ideale hulp bij het kiezen van jouw autorijschool voor het behalen van je rijbewijs. Ik denk dat je online een grote verzameling van ervaringen met rijscholen hebt. Je kunt alle rijscholen bij jou in de buurt opzoeken en van deze rijscholen slagingspercentages vergelijken. Naast de slagingspercentages zijn ook de ervaringen van anderen terug te lezen.  Vind een rijschool en behaal je rijbewijs. Raden anderen jou deze rijschool aan? Lees reacties, vergelijk ze, kies jouw rijschool en haal binnen no-time je rijbewijs!

  De beste rijschool heeft de beste rij instructeurs en de beste auto’s. ze hebben het heel erg druk omdat ze de beste zijn. Ze laten de leerlingen zich veilig voelen. Helpen over faal en rijangsten heen. De leerlingen mogen zelf beslissen als ze een mannelijke of een vrouwelijk rijinstructeur willen hebben. Er wordt in elk geval er alles aan gedaan om de leerling het naar de zin te maken.

  Denk erom de beste rijschool Den Haag hoeft ook niet de goedkoopste rijschool te zijn.

  Het gaat om de kwaliteit van de rijschool en de instructeurs. En ook in Den Haag heb je de beste rijscholen.

   

   

   

   

  Voor meer info : http://drivercompany.nl/

  Tags: ,

 • Bedrijfsauto nodig? Al aan leasen gedacht?

  Reacties uitgeschakeld voor Bedrijfsauto nodig? Al aan leasen gedacht?
  april 25, 2017 /  Auto
  Helado

  ford transit connect lease bij operational lease auto 

  Een nieuwe bedrijfsauto kun je natuurlijk zelf kopen. Maar heb je al eens aan leasen gedacht? Daarmee besteed je een aantal zorgen die je als eigenaar van een auto hebt, uit aan de leasemaatschappij. Bij schade of pech wordt reparatie betaald door de leasemaatschappij, en ook vervangend vervoer of transport naar de garage kan door hen geregeld worden. Daarvoor heb je meestal wel een contract in de vorm van full operational lease nodig; daarbij worden vaak alle kosten door het leasebedrijf betaald, ook bijvoorbeeld die van winterbanden.

  Bij een netto operational lease zijn doorgaans alleen de vaste maandelijkse kosten zoals verzekeringen gedekt door de maandelijkse betalingen aan de leasemaatschappij, en moet je zelf betalen voor bijkomende kosten. Informeer dus altijd goed wat er wel en niet is inbegrepen in de maandtermijnen en uiteraard lees je de voorwaarden van het contract altijd nauwkeurig door. Het voordeel van een volledig inclusief leasecontract is natuurlijk dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan als er reparatie of onderhoud aan de auto nodig is. Dat biedt zekerheid die je als ondernemer vast en zeker goed kunt gebruiken. Want in het bedrijfsleven zijn er al onzekere factoren genoeg.

  Keuzemogelijkheden te over

  De keuze in leaseauto’s is tegenwoordig vrijwel onbeperkt. Legio merken en modellen zijn beschikbaar, en voor elke auto zijn allerlei opties te krijgen. Is het voor jou bijvoorbeeld belangrijk om veel ruimte in je auto te hebben om materialen en gereedschappen te kunnen transporteren? Met een Ford Transit Connect lease je bijvoorbeeld een compacte bestelauto die uit te breiden is met allerlei handige opties als een zijschuifdeur of laadvloerbescherming; ideaal voor een ‘werk’auto. Grotere wagen nodig? Denk dan eens aan een Ford Transit Custom. Of zoek je meer iets representatiefs? Dan is een Focus of Mondeo misschien iets voor je.

  Voor meer info : https://www.operationalleaseautozakelijk.nl

  Tags:

 • Voordelen auto leasen

  Reacties uitgeschakeld voor Voordelen auto leasen
  april 25, 2017 /  Auto
  Helado

  mercedes vito lease bij auto leasen zzp 

  Een fijn voordeel van het leasen van een auto, is dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Want de maandelijkse kosten die je betaalt aan de leasemaatschappij, dekken onder andere reparatie en onderhoud. Maar ook de wegenbelasting, allriskverzekering en pechhulp zijn bij het maandelijkse tarief inbegrepen. De termijn van je leaseperiode bepaal je zelf, maar geldt vaak voor een paar jaar. Tenzij je voor de shortlease gaat. Maar hoe langer je contract duurt, hoe goedkoper het leasen wordt. Als je eerder wilt stoppen met leasen, moet je het contract afkopen.

  Stijgende populariteit auto leasen Nederland De populariteit van leasen in Nederland wordt steeds groter. Dit komt omdat er veel verschillende mogelijkheden zijn, waardoor er voor elk wat wils is. Als je een beetje meer ruimte in je auto wilt, kunt je bijvoorbeeld de Mercedes Vito lease rijden. Ook onder zelfstandig ondernemers is het leasen van een wagen in populariteit toegenomen. Auto leasen zzp is kiezen voor gemak, want je betaalt een vast maandbedrag voor je auto en hebt geen extra kosten. Leasemaatschappijen bieden vaak nog jonge modellen aan, waardoor je in een vrij nieuwe auto kunt rond rijden. Hierdoor heb je voor een leuk bedrag een mooie bak en ben je meteen representatief naar je klanten toe.

  Gemakkelijk overstappen naar nieuw model Het leasen van een auto is niet zo zeer goedkoper dan het kopen van een eigen wagen. Maar je kunt na enige tijd gemakkelijk overstappen naar een nieuw model, zonder rekening te hoeven houden met de restwaarde van je kar. Je kunt het leasen zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Zeker als zzp’er is dit fijn, omdat je geen vast inkomen hebt om de auto van te betalen. Als de auto je privébezit is, mag je per gereden zakelijke kilometer, €0,19 aftrekken van je winst.

  Voor meer info : https://www.autoleasenzzp.nl

  Tags:

 • Zakelijk een auto leasen

  Reacties uitgeschakeld voor Zakelijk een auto leasen
  april 25, 2017 /  Auto
  Helado

  dacia dokker lease bij zakelijk leasen zzp

  Het zal je wel bekend in de oren klinken, een auto leasen. Bij bedrijven waar je als ondernemer stukken moet rijden om op je werk te komen, of waar je vaak afspraken buiten je kantoor hebt, is het heel gewoon om een leaseauto te nemen. Dit is namelijk een stuk voordeliger voor je bedrijf dan elke paar jaar een nieuwe auto te kopen. Ook ben je er op deze manier van verzekerd dat je als ondernemer altijd in een goede auto rijdt die lang mee gaat, waardoor je geen afspraken zult missen door autopech.

  Heel veel keuze

  Ga je als ondernemer voor zakelijk leasen zzp, dan is het goed om te bedenken dat er heel veel mogelijkheden zijn. Je kunt als ondernemer elke keer dezelfde auto leasen, of elke paar jaar een andere auto kiezen die op dat moment aansluit bij je wensen. Ook kun je er natuurlijk voor kiezen om de auto te laten bedrukken. De auto die voor elk bedrijf en elke ondernemer geschikt is, bestaat natuurlijk ook. Ga voor een Dacia Dokker lease, dit verzekert je van een goede auto die lang mee gaat en aan al je wensen voldoet. Je zal jezelf absoluut dankbaar zijn!

  Voordelen van een leaseauto

  Naast dat je zeker weet dat je als ondernemer een auto van goede kwaliteit hebt, is een ander voordeel van een leaseauto dat de declaraties heel makkelijk gaan. De kosten van de auto zet je gewoon op naam van het bedrijf, en voor de benzinekosten gebruik je een aparte pas. Op die manier kan je heel makkelijk één groot overzicht krijgen van alle kosten. Dat scheelt je veel tijd aan administratie die je ook aan andere werkzaamheden kunt besteden! Al met al is het dus een stuk praktischer en voordeliger om een bedrijfsauto te leasen dan om een bedrijfsauto te kopen

  Voor meer info : https://www.zakelijkleasenzzp.nl

  Tags:

 • De transformatie van de Volkswagen Transporter naar lease auto

  Reacties uitgeschakeld voor De transformatie van de Volkswagen Transporter naar lease auto
  april 25, 2017 /  Auto
  Helado

  Peugeot expert lease bij bestelwagen leasen 

  In het allereerste begin van de Volkswagen Transporter, in de jaren vijftig wordt er al goed ingespeeld op de doelgroep van deze handige bestelwagen. Namelijk loodgieters, bouwvakkers en timmermannen, die handig via de achterklep hun vele materialen kunnen laden en lossen. In verschillende delen van de wereld komen steeds weer nieuwe uitvoeringen van de wagen, met variaties in het aantal ramen en de positie van de laaddeuren. Het ene moment meer in de vorm van bestelwagen, maar ook zeker als passagierswagen blijkt het herkenbare busje een favoriet. Zo wordt de Volkswagen Transporter in de jaren zestig en zeventig hèt hippiebusje dat iedereen op de dag van vandaag nog steeds als dit fenomeen herkent.

  Volkswagen Transporter als bestelauto Na drie verschillende uitvoeringen, wordt de authentieke nostalgische stijl compleet losgelaten en gewijzigd naar een meer gangbaar model van nu. De T4, zoals deze bus in 1990 voor het eerst op de markt komt is echt een bestelwagen. De personenuitvoeringen krijgen nu ook een andere naam, namelijk Caravelle en Multivan. Als bestelauto transformeert hij vervolgens nog naar een T5 en uiteindelijk naar de T6. De uitvoeringen worden steeds weer iets moderner en ook qua brandstofverbruik wordt er steeds duurzamer gekeken.

  Volkswagen Transporter leasen? Met het hipper worden van het leasen van een auto of een bus leasen voor werkgerichte doeleilanden of privé gelegenheden is het tegenwoordig ook mogelijk een Volkswagen Transporter te leasen. Dit scheelt een plotselinge investering, doordat je per maand alleen een bedrag betaalt voor alle onkosten, waarbij autogebruik en verzekeringen allemaal inbegrepen zitten. Zo kom je veel voordeliger uit dan het kopen van een bestelwagen. Er is altijd een garantie en je mag ook nog eens pronken met het nieuwste model. Een handige optie dus wanneer je bijvoorbeeld net een eigen bedrijfje start.

  Voor meer info : https://www.bestelwagenleasen.nu

  Tags:

 • Particulier een auto leasen, slim idee of verspilling van geld?

  Reacties uitgeschakeld voor Particulier een auto leasen, slim idee of verspilling van geld?
  april 25, 2017 /  Auto
  Helado

  VW Transporter leasen bij bus leasen

  Veel mensen denken dat het leasen van een auto alleen wordt gedaan door mensen die veel zakelijke kilometers rijden. Voor een groot deel klopt dit inderdaad en dat heeft voornamelijk met de belasting te maken. Eigen ondernemers of bedrijven die hun werknemers zakelijk in een leaseauto laten rondrijden, kunnen namelijk veel van de gemaakte kosten aftrekken van de belasting. Hierdoor is leasen vaak goedkoper dan het zelf aanschaffen van een auto. Bovendien is leasen ook vanwege andere redenen aantrekkelijk. Zo heb je vaak geen omkijken naar het onderhoud van de auto en kun je de wagen iedere twee jaar omruilen voor een nieuw model.

  Wanneer voordelig?

  Toch is ook voor particulieren natuurlijk mogelijk om te kiezen voor een leaseauto. Maar is dat financieel ook een goed idee? Dat hangt van een aantal factoren af. Ten eerste is er natuurlijk de vraag hoe veel je eigenlijk rijdt met je auto. Hoe meer kilometers je namelijk rijdt, des te voordeliger leasen namelijk is. Bij veel leasecontracten met nieuwe auto’s krijg je namelijk een onbeperkt aantal kilometers die je kunt rijden. En hoe meer je rijdt, des te meer slijtage je hebt aan de auto. Hoe groter dus ook de afschrijving en de kans dat je onderhoud moet laten uitvoeren. Koop je dan zelf een nieuwe auto, dan is de kans groot dat je daarmee na vijf tot tien jaar al een zeer groot aantal kilometers mee hebt gereden erg groot.

  Andere factoren

  Andere factoren van belang zijn ondermeer de wegenbelasting, autoverzekeringen en wegenbelasting. Bij leasen blijft de auto altijd eigendom van de verhuurder. Dergelijke kosten vallen dan ook voor zijn rekening. Deze worden natuurlijk wel doorberekend in de leaseprijs. Het meest lonend is natuurlijk het vergelijken van leaseauto’s op internet. Of je nu een bestelauto leasen wilt, of op zoek bent naar een Peugeot partner lease, je vind het daar allemaal. En voor de beste prijs.

  Voor meer info : https://www.busleasen.com

  Tags: