Helado.be
Image default
Aanbiedingen

Apple is zo wel betaalbaar

Als je een iPhone 8 hebt en wilt upgraden, kun je natuurlijk voor het meest recente model gaan. Echter, als je liever je geld in je zak houdt, kunnen we dit ten zeerste afraden. Waarom? Apple iPhones worden geroemd vanwege hun kwaliteit, maar gemeden vanwege de hoge prijzen. Als de toestellen voordeliger zouden zijn, hadden veel meer mensen een iPhone aangeschaft. Maar kan het ook voordeliger? Zijn er alternatieven? Ja, we vertellen je er hieronder meer over.

Omdat Apple iPhones geruime tijd software-ondersteuning krijgen, zijn ze ook op termijn nog een interessante investering. Waar Samsung of Android-smartphones zo’n 3/4 jaar ondersteuning krijgen, biedt Apple zo’n 5 tot 6 jaar updates. Hierdoor is een ouder model Apple iPhone nog steeds interessant over een paar jaar. En wat nog meer interessant is? De prijs.

Refurbished is betaalbaar

Misschien heb je er weleens van gehoord: refurbished. Hierbij worden producten terug in nieuwstaat gebracht na een eerder gebruik en krijgen ze een tweede leven. Zo zijn er ook refurbished Apple devices verkrijgbaar. Hierdoor betaal je geen bedrag van boven de duizend euro, maar heb je al een iPhone voor een paar honderd euro. Een refurbished iPhone is dan ook tot wel 60% voordeliger en ook nog eens duurzaam.

Als je dus wilt upgraden van de iPhone 8 naar een nieuwer model, kunnen we aanraden om het assortiment van partijen zoals Forza Refurbished er eens op na te slaan. Forza beschikt over het grootste assortiment refurbished Apple van de BENELUX én het Keurmerk Refurbished, waardoor je extra verzekerd bent van een betrouwbare aankoop. Ga je een refurbished iPhone kopen? Maar twijfel je nog over welke iPhone de juiste opvolger is? Dan helpen we je hieronder op weg met de verschillen en overeenkomsten tussen de iPhone 8 en iPhone XS.

Verschil tussen iPhone 8 en iPhone XS

De iPhone 8 werd in 2017 uitgebracht naast de iPhone 8 Plus en het vlaggenschip de iPhone X. De iPhone 8 was een mooie upgrade ten opzichte van de iPhone 7. Als je een upgrade naar de iPhone XS overweegt, kun je genieten van een groot aantal nieuwe en spannende functies. 


Ben je van plan om de iPhone 8 (nog eens) te kopen? Bekijk dan eens de iPhone 8 refurbished van Forza. Compleet met gratis nieuwe laadaccessoires én 2 jaar garantie levert Forza dit bij je thuis af.

Fans van het klassieke iPhone-ontwerp zullen dol zijn op het uiterlijk van iPhone 8, het laatste model met de vingerafdruksensor en de randen. iPhone XS gaat nog een stap verder met de ontwerpvorderingen van iPhone X uit 2017, met een oogverblindend OLED-scherm dat de voorkant van de telefoon bedekt en een scherpere, realistischere weergave biedt.

Beide modellen kunnen draadloos worden opgeladen, maar iPhone XS blinkt uit in prestaties en functies – vooral de dubbele 12-megapixel camera die niet alleen betere kwaliteit kiekjes maakt dan de 12-megapixel camera met één lens van iPhone 8, maar ook barst van de nuttige functies – portretten krijgen de professionele touch door nieuwe technologie die het onderwerp verscherpt en de achtergrond vervaagt.

iPhone 8 biedt geavanceerde functies in een klassiek ontwerp, terwijl iPhone XS de toekomst van mobiele technologie vertegenwoordigt. Is de iPhone XS voor jou de juiste match? Je kunt de iPhone XS refurbished kopen van forza.