Helado.be
Image default
Gezondheid

Afvallen

Heel veel mensen proberen kilo’s te verliezen via diëten en andere manieren. In Nederland vormt dat overgewicht een hardnekkig probleem. Zware mensen willen afvallen op een goede en eenvoudige manier. In dit artikel is aandacht voor drie varianten van afvallen, namelijk diëten, sporten en het verminderen van calorieën. Dit artikel is voor mensen die voornemens zijn om vrij snel kilo’s te verliezen en nog zoeken naar de juiste manier daarvoor.

 

 

 

Afvallen met Weight Care

 

Bij kilo’s verliezen is veel bewegen belangrijk. Zonder al die beweging is het moeilijker om af te vallen en gewicht te verliezen. Beweging is daarbij heel breed, van hardlopen tot wat vaker de trap nemen in plaats van de lift. Dus je kunt gaan sporten als je af wil vallen, maar je kunt ook proberen vaker de fiets te nemen in plaats van de auto. Een aantal wandelingen per week kan ook bijdragen, zolang je maar meer beweegt dan voorheen. Tot slot kun je er voor kiezen om naar de sportschool te gaan. Daar kan men je helpen en adviseren welke beweging voor jou het meest goed is en zal helpen bij afvallen. Een van die opties is afvallen met Weight Care.

 

 

 

Diëten

 

Er zijn vele diëten die helpen om op gewicht te komen. Zo verschrikkelijk veel dat mensen ze niet meer uit elkaar kunnen houden. Als je van plan bent een dieet te kiezen kan een aantal zaken van belang zijn. Diëten zijn niet leuk, want je wordt in je eetgedrag belemmerd en het nuttigen van lekkere producten. Je zal dus door moeten zetten en de motivatie moeten vinden om door te blijven gaan. Diëten kunnen ook zwaar zijn, omdat je heel specifieke ingrediënten nodig hebt en op vaste momenten zult moeten eten en drinken. Dit moet je van tevoren goed bedenken voor je de keuze neemt om aan een dieet te beginnen.

 

 

 

Calorieën

 

Op de calorieën letten zal zeker helpen bij het afvallen, want zodra je er minder nuttigt kom je ook minder aan. Voor jezelf is het dan van belang om op een rijtje te hebben hoeveel calorieën je dagelijks gebruikt en hoeveel dat er dus minder kunnen zijn. Voor volwassenen gelden de maxima van 2000 voor vrouwen en 2500 voor mannen. Je hoeft deze richtlijnen niet aan te houden want nuttig je meer dan deze calorieën is het sowieso goed om te minderen. Wanneer je dan ook probeert om meer te bewegen en minder gebruik te maken van de auto of het openbaar vervoer zul je zien dat de boze kilo’s er nog sneller af zullen gaan. Minder calorieën kunnen je dus zeker helpen bij het afvallen.

 

Bereken je BMI (Body Mass Index) om te bekijken hoe gezond je bent.

 

 

 

Conclusie

 

Drie punten zijn van belang die je helpen om gewicht te verliezen, namelijk het volgen van een dieet, minder calorieën nuttigen en meer bewegen. Vaak gaat het om een combinatie van meerdere van deze punten om nog sneller en meer af te vallen. Toch blijft het van groot belang dat je doet waar jij je goed bij voelt. Jij bent degene die af moet vallen en niets is zo vervelend als een dieet waar je niet mee verder kan of een sport die niet wil lukken. Ben wel gewaarschuwd, want afvallen is niet leuk. In het begin is het zwaar en vraagt het om motivatie en stimulatie. Je zult dan echt je best moeten doen, maar zodra je ervaart dat je inderdaad afvalt wordt die motivatie alleen maar beter.

Voor meer info : http://afvallentips.startpagina.nl