• Wat is een webinar en welke soorten heb je?

  Reacties uitgeschakeld voor Wat is een webinar en welke soorten heb je?
  februari 21, 2019 /  Adverteren
  Helado

  Om een Webinar te kunnen organiseren moet je eerst weten wat het is. Een Webinar is een soort presentatie of kennisoverdracht die plaatsvindt door middel van het internet. Op deze manier kun je kennis met elkaar delen voor onder ander een bepaalde doelgroep.

   

  Soorten Webinars

  De eerste soort Webinar, is een live Webinar. Tijdens een live Webinar kan het zo zijn dat het ‘eenrichtingsverkeer’ is, dit houdt in dat alleen de spreker praat, er is dus geen interactie alleen eventueel via een live chat. Tijdens de live chat kunnen mensen vragen stellen of opmerkingen maken waar de spreker dan tijdens of eventueel na de Webinar erop kan reageren.

  Ook kan er sprake zijn van een interactieve Webinar, dit houdt in dat er tussen een bepaald aantal sprekers geschakeld wordt.

  Als tegenpool heb je dan een automated Webinar. Dit is een vooraf opgenomen Webinar, dit is interessant voor presentaties die inhoudelijk altijd hetzelfde zijn, denk daarbij aan een demo. Deze Webinar wordt uitgezonden alsof hij live is. Het is hierbij ook zeker mogelijk om interactie te hebben met je publiek. Je kunt vooraf bijvoorbeeld een poll of een call to action instellen. Tijdens dat de Webinar uitgezonden wordt kunnen deelnemers vragen stellen via de chat waarop de persoon die het heeft georganiseerd gelijk antwoord kan geven.

  Als een mooie combinatie van beiden heb je ook nog een hybride Webinar. Het beste van beiden werelden zou je kunnen zeggen. Tijdens de live Webinar maak je gebruik van video’s die je vooraf hebt opgenomen. Je kunt dus live beginnen met een intro, daarna kun je overschakelen op een video die je al hebt opgenomen en daarna kun je weer live afsluiten. Hierdoor voelen de kijkers zich verbonden met jou en tegelijkertijd komt dat wat jij wil overbrengen perfect over.

  Een keuze maken tussen verschillende soorten Webinars kan nog eens lastig zijn, heb je ergens problemen mee of een vraag over of wil je meer weten over Webinars, neem dan een kijkje op YourWebinar.

   

  Voor meer info :
 • Hoe start je je eigen bedrijf?

  Reacties uitgeschakeld voor Hoe start je je eigen bedrijf?
  november 22, 2018 /  Adverteren
  Helado

  Een bedrijf heeft veel dingen nodig om goed te kunnen functionerenZe moeten nou eenmaal gebruik maken van bepaalde dingen en zich aan de regels houden om te mogen blijven bestaan. Er zijn veel contracten, vergunningen en verklaringen die het bedrijf moet tekenen om alles legaal te houden. Als je zelf een bedrijf zou willen starten moet je hier altijd rekening mee houden. Er zijn 10 stappen tot een succesvol bedrijf. 

  Als je je bedrijf in gaat schrijven bij de kamer van koophandel, moet je van te voren goed bedenken onder welke rechtsvorm je bedrijf valt. 

  Hierna wordt het tijd om een goed, strak ondernemingsplan te schrijven. Dit plan geeft je een idee van de kant die je op moet werken om bij je doel te komen. 

  Nu ga je je ook echt inschrijven bij de kamer van koophandel. Je moet een eenmalige betaling van vijftig euro doen en je moet je een week na de start ingeschreven hebben. 

  De eerstvolgende logische stap is om een zakelijke rekening te openen. Een speciale rekening voor zaken is handig om het overzicht te houden en duidelijkheid en orde te behouden. 

  Je moet goed rekening houden met alle vergunningen die je aan moet vragen. Hier gaat een hoop tijd in zitten en ze zijn heel erg belangrijk. Zonder de vergunning mag je geen bedrijf opstarten.  

  Laat een mooie, professionele website in elkaar zetten. Een goeie website zorgt voor een heleboel klanten. Als je een aantrekkelijke website hebt, trek je ook sneller klanten aan. Zorg dat de website goed werkt en er netjes uit ziet. 

  Zorg voor werknemers. Een bedrijf heeft een paar goede werknemers nodig. Misschien heb je wel een inkoopmanager nodig. Regel alle werknemers door het gebruik van staffing software. Dit is snel, effectief en praktisch. Lees je goed in voordat je aan een project begint 

  Voor meer info : http://www.mysolution.nl

  Tags: ,

 • Betrouwbare slotenmaker moeilijker te vinden in Nederland

  Reacties uitgeschakeld voor Betrouwbare slotenmaker moeilijker te vinden in Nederland
  november 22, 2016 /  Adverteren
  Helado

  Nederland mag dan langzaam maar zeker weer uit de economische crisis komen, maar dat wil nog niet zeggen dat alles direct ook weer hersteld is. Evenals in andere branches hebben slotenmakers het ook zwaar te verduren gehad in de crisis. Links en rechts werden mensen ontslagen en dat zorgde ervoor dat veel slotenmakers als zzp’er aan de slag gingen. Dit is tegenwoordig nog steeds het geval en hierin zit meteen het grootste gevaar. Klachten Doordat steeds meer slotenmakers als zzp’er aan de slag gaan, is het voor oplichters een stuk makkelijker om toe te slaan. Zij kunnen zich eenvoudig voordoen als slotenmaker, terwijl zij dit helemaal niet zijn. Het Nederlandse Sleutel en Slotenspecialisten Gilde (NSSG) ontvangt geregeld meldingen over malafide slotenmakers. Deze klachten hebben meestal betrekking op intimidatie en veel te hoge kosten. Malafide slotenmakers brengen vaak veel meer kosten in rekening dan betrouwbare,bijvoorbeeld professionele slotenmakers Rotterdam en zij werken daarnaast ook niet met SKG-gekeurde sloten. Hierdoor bestaat de kans dat de malafide slotenmaker enkele dagen na zijn werkzaamheden uw woning leegrooft. Aandacht voor malafide slotenmakers Het televisieprogramma TROS Opgelicht?! besteedde twee jaar geleden nog aandacht aan malafide slotenmakers. Hierin kwam naar voren dat de onbetrouwbare slotenmakers direct geld willen hebben en dat het gaat om niet bepaald lage bedragen. Daarnaast zorgt een malafide slotenmaker niet voor reparatie van uw slot, maar maakt hij juist alleen maar meer schade. Het is dus van belang dat u weet met wie u in zee gaat. Malafide organisaties Ondanks dat malafide slotenmakers veelvuldig als zzp’er opereren, zijn er ook genoeg organisaties die mensen proberen op te lichten. Deze bedrijven zijn op het internet te vinden en komen vaak betrouwbaar over, doordat er een lokaal nummer bij staat. Veel mensen denken hierdoor onterecht dat het ook gaat om een betrouwbare slotenmaker. Wanneer het nummer van de slotenmaker gebeld wordt, worden mensen echter doorverbonden met een callcenter uit Duitsland. Tussen het callcenter en degene die belt zit een bedrijf. Dit bedrijf zorgt ervoor dat de slotenmaker makkelijk te vinden is via Google. Indien het telefoongesprek langer dan veertig seconden duurt, moet de slotenmaker het bedrijf een bedrag betalen. Daarom wordt het vaak kort gehouden en krijgt de klant geen tijd om moeilijke vragen te stellen. Betrouwbare slotenmaker vinden Om te voorkomen dat u met een malafide slotenmaker in zee gaat, kunt u op een aantal dingen letten. De betrouwbare slotenmaker Dordrecht bezit in ieder geval het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dit keurmerk toont aan dat de slotenmaker door de politie wordt erkend als professioneel. Een betrouwbare slotenmaker kan u daarnaast precies vertellen wat de prijs van de werkzaamheden is. Hierdoor wordt u na afloop van het werk niet verrast met een torenhoge rekening.

  Voor meer info : https://www.slotenmaker.nu/

  Tags:

 • Spaanse keuken

  Reacties uitgeschakeld voor Spaanse keuken
  december 24, 2015 /  Adverteren
  Helado

  De Spaanse keuken is één van de belangrijkste grondleggers van het Mediterraan dieet. In feite bestaat de Spaanse keuken uit vele regionale keukens, zoals de Catalaanse, Galicische of Baskische keukens die allen onderling sterk verschillen. De Spaanse keuken zoals men die buiten Spanje kent bestaat meestal uit niet veel meer dan paella, tortilla, tapas zoals patatas bravas en een aantal worsten zoals chorizo. In werkelijkheid gaat het echter om een enorm gevarieerde hoeveelheid verschillende regionale keukens die hun succes vooral halen uit de overvloed aan verse producten die men in het land vindt. Buiten dat houdt de Spaanse bevolking zelf haar eigen keuken in stand, in vergelijking met andere Europese landen bestaat er een grote voorkeur voor verse productie van hoge kwaliteit in tegenstelling tot bijvoorbeeld diepvriesproducten of voorverpakte groenten en fruit, die vrijwel niet worden verkocht. Spanje is na Japan de grootste vis- en zeevruchtenconsument ter wereld.

  Typische kenmerken van de Spaanse gastronomie en eetcultuur:

  • Scheutig gebruik van olijfolie, Spanje is de grootste olijfolieproducent ter wereld.
  • Het gebruik van verschillende soorten uien, knoflook en peterselie als belangrijkste smaakmakers
  • Tweemaal daags eten (rond 15:00 en rond 22:00), meestal een voorgerecht en een hoofdgerecht
  • Het eten van zoetigheden of fruit als dessert
  • Het drinken van wijn bij de maaltijden, Spanje is de op twee na grootste wijnproducent ter wereld.
  • Het inkopen van producten bij markten en speciaalzaken, oftewel ham bij de “jamonería”, vis bij de “pescadería”, fruit bij de “frutería”, taart bij de “pastelería”, brood bij de “panadería”, wijn bij de “bodega” etc.
  • Hoge consumptie van vis en zeevruchten t.o.v. andere Europese landen, meer dan Italië of Frankrijk.
  • Matig gebruik van kruiden als oregano of rozemarijn
  • Het eten van tapas, wat meestal vanaf 12:00 tot middernacht gedaan kan worden, maar zelden als complete maaltijd wordt genomen.
  • Een zoet ontbijt, meestal bestaande uit fruit, sterke koffie en zoetigheden die per regio sterk uiteenlopen
  • Het eten van brood bij warme gerechten

  Binnen de enorme hoeveelheid producten die de Spaanse keuken kenmerken, zijn een aantal internationale begrippen zoals jamón serrano, chorizo en de talloze wijnen, onder andere afkomstig uit La Rioja en Valdepeñas. Ook op het gebied van vlees en wild is de Spaanse gastronomie van alle markten thuis, rund, lam, varken, geit, kip, eend en konijn behoren tot de basis. Vis en zeevruchten zijn één van de meest typerende voedingsmiddelen van de Spaanse keuken, de meest gebruikte daarvan zijn tonijn, kabeljauw, zeeduivel, inktvis en octopus,heek, sardines, vele types baars en zeer veel verschillende schaal- en schelpdieren waarvan velen geen Nederlandse of Engelse naam hebben. Ook kent de Spaanse gastronomie een indrukwekkend aantal verschillende kazen, noten, paddenstoelen en asperges.

  Binnen de enorme hoeveelheid gerechten die de Spaanse keuken kent, zijn een aantal internationale begrippen zoals gazpacho, paella en de Spaanse tortilla

  Voor meer info :