Helado.be
Image default
Gezondheid

Aandoenlijke zwangere vrouwen

Wat zijn ze toch aandoenlijk die zwangere vrouwen. Een fijn jurkje met extra ruimte voor het uitpuilende buikje. Natuurlijk het liefst een horizontaal gestreept jurkje, zodat je kan zien hoe de banen een weg vinden op het lichaam. Het lijkt wel een soort van in kaart brengen van de zwangerschap. Iets als een schematische weergave. Zoals je bij bomen jaarringen kunt tellen, zo kan het gestreepte jurkje aangeven hoeveel maanden zwanger een vrouw is.

Nog leuker is het boodschappenlijstje van de zwangere vrouw. Combinaties, die een chef in Zuid-Frankrijk in zijn stoutste dromen niet zou durven proberen, worden bij elkaar gesprokkeld om de meest bizarre eetaanvallen gehoor te geven. Zo heb je de heerlijke augurk in een bad van mayonaise of een hamburger met ijs.

Zo’n zwangerschap valt nog niet mee. ’s Nachts je bed uit voor een frikadelletje of vier. Die je dan later weer netjes terug gepresenteerd krijgt bij de ochtendmisselijkheid. Waarna je met een half litertje ijs of een grote bak kapsalon aan het eind van de ochtend weer een nieuwe bodem in je maag legt.

We zullen maar zeggen dat het er allemaal bij hoort. Aan het eind van de rit houdt je er een prachtig cadeau aan over. Dit geschenk zal de mindere tijden doen verbleken. Daarbij, let op dames, is er nog een ongelofelijke bonus tijdens de zwangerschap.

Wat is dit ongelofelijke bonus dan? De zwangerschapsgym met je lieftallige echtgenoot! Hij zal je met frisse tegenzin op locatie afzetten. Zich ongemakkelijk voelen en een beetje vragend rondkijken naar de andere mannen die ook meegesleept zijn naar dezelfde fitnessruimte. Hoe mooi is het dan als hij uiteindelijk samen met jou ademhalingstechnieken zit te oefenen.

Je bent samen zwanger. De man in ieder geval voor een klein uurtje in die benauwde fitnessruimte. Wat aandoenlijk die mannen!

Voor meer info : http://www.zwangerinfo.com/zwangerschapskalender/17-weken-zwanger/