• Nieuwe of oude collectie steenstrips?

  Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe of oude collectie steenstrips?
  maart 29, 2017 /  Aanbiedingen
  Helado

  Voor welke collectie zou je gaan de nieuwe of oude? Steenstrips zijn inmiddels heel populair geworden in Nederland en worden in menig bouwmarkten verkocht. Je hebt in de bouwmarkten dan ook veel keuze zoals uit de nieuwe en oude collectie.

  De oude collectie van steenstrips word ook wel een restpartij genoemd. Dit betekent dat dit de steenstrips zijn die nog over zijn gebleven uit de vorige collectie. Omdat het om een oude collectie gaat worden de steenstrips tegen ongelooflijk hoge kortingen verkocht. Je krijgt kortingen vanaf 30 procent en de kortingen kunnen wel zo hoog oplopen als 70 procent. De bouwmarkt moet wel hoge kortingen aanbieden anders blijven ze ermee zitten. De consumenten gaan niet een oude collectie kopen als de prijs ongeveer dezelfde is als de nieuwe.

  De keuze die je moet maken lijkt me vrij duidelijk tenminste voor mij en de meeste consumenten. De nieuwe collectie van steenstrips zijn volgende jaar weer de oude. Het maakt dus vrij weinig verschil of je nou de nieuwe koopt of oude. Op de oude collectie van steenstrips bespaar je tenminste veel geld. De steenstrips die je koopt laat je toch nog jaren aan de muur of verbouw je het huis elke jaar weer?

  fliesenxl.com/nl/

  trendia.nl/

  vandersandengroup.nl/

   

  Voor meer info :
 • LED E14 VERLICHTING

  Reacties uitgeschakeld voor LED E14 VERLICHTING
  januari 19, 2016 /  Aanbiedingen
  Helado

  U hebt dus besloten om LED E14 verlichting in uw huis te plaatsen! Wees bereid voor het maken van aanzienlijke besparingen in de toekomst, LED E14 lampen gebruiken niet alleen minder energie maar kunnen tot 25 jaar meegaan zonder dat deze hoeft worden te vervangen.

  Kiezen van het juiste lampen, vormen en fittingen voor uw lamp hulpstukken moeten top op uw lijst staan bij het maken van de verandering naar dit soort verlichting. Spaarlampen zijn een complex domein, dus zorg ervoor dat je de basics weet al voor succes, wanneer het komt dan aan het selecteren van de verschillende prestatie niveaus, kwaliteit van licht, kleur en andere LED-specificaties.

  Er zijn verschillende soorten en vormen voor LED E14 verlichting, en deze omvatten de klassieke, bol lamp, de kleine bol lamp, de kaars, de kaarsvlam. Elk van deze heeft verschillende toepassingen.

  Veel van deze verschillende soorten vormen van LED E14 verlichting komen in duidelijk glas, de keuze van deze hangt af van de smaken en vereisten van de persoon die ze te installeren in het huis.

  Het juiste type voor de basis moet ook worden gekocht om lamp hulpstukken goed te laten functioneren. Grondslagen zijn niet uitwisselbaar, dus selecteren van de juiste keuze is van uiterste belang om te voorkomen dat de artikelen moeten worden  geretourneerd aan de verkoper voor een restitutie of een vervanging.

  Sommige van de meest voorkomende soorten basen zijn de B22, E14 en E27 GU10 armaturen. De B22 is de gemeenschappelijke UK bajonet base, vaak gebruikt voor plafond lamp hulpstukken. De E27 is een schroef montage, ook op grote schaal gevonden in het hele land voor plafond armaturen evenals voor wand, vloer en tabel lampen van diverse ontwerpen.

  De E14 is een kleinere versie van de E27 base, en wordt vaak gebruikt voor licht in een wand en vloer lampen. De GU10 is de direct herkenbare ‘Druk en draai’ base dat in de inbouwspots schuilt. Er is ook de MR16 laagspanning, en de G4 en G9 capsules.

  De laatste twee zijn honken met twee pinnen, ontworpen voor kleine lampen. Deze worden veel gebruikt in zeer specifieke Led E14 verlichting zoals in afzuigkappen.

  Voor meer info : http://www.leds-depot.nl/

  Tags: ,

 • Track and trace

  Reacties uitgeschakeld voor Track and trace
  juni 2, 2014 /  Aanbiedingen
  Helado

  Volg nu dankzij GeoDynamics in Kortrijk Tom Waes tijdens Schoten – Eygalieres!! Iedereen kent wel het tv programma Wauters vs Waes waarbij Tom Waes en Koen Wauters een wielerwedstrijd gedaan hebben van Bordeaux naar Parijs. Een afstand van meer dan 600 kilometer. De tocht werd moeilijk gemaakt door ouderwetse kledij van in die tijd, dus niet van die strakke aërodynamische wielerpakjes zoals nu. Er werd ook niet gereden met een hypermoderne Cube of Ridley. Maar ze deden deze tocht met een oud stalen frame, een oude lamp, geen versnellingen en een antiek stuur van in de 19e eeuw.

  Tom Waes gaat binnenkort nog een stap verder. Van 30 mei tot 6 juni zal hij samen met 6 andere collega’s een toch maken van Antwerpen tot Zuid-Frankrijk. Een rit van maar liefst 1000 kilometer. De broer van Wout Bru doet ook mee, de reis eindigt dan ook in Maison Bru, de zaak van Wout Bru, gelegen in Zuid Frankrijk.

  Voor het eerst zal dit avontuur te volgen zijn via internet. GeoDynamics geeft immers een draagbaar tracking systeem mee aan alle renners. De afgelegde weg wordt realtime geregistreerd met de ingebouwde gps. Familieleden en fans kunnen zo de rit volgen achter hun computer.

  Dankzij de gps trackers hebben we nu in realtime een compleet zicht op de rit en kunnen we perfect zien waar de renners zich bevinden op ieder ogenblik. Indien er toch iets ernstigs zou gebeuren, zal dit systeem ons enorm helpen om vlug te nodige acties te ondernemen. Maar laat ons natuurlijk hopen dat dat niet gebeurt!

  Voor meer info : http://www.geodynamics.be/oplossingen/track-and-trace

  Tags: